Hopp til innhold

HLF har rundet 60.000 medlemmer. Det markerer en foreløpig topp på en rivende utvikling forbundet har vært igjennom siden den spede starten i 1947.

HLF vokser mest. HLF er den største hørselsorganisasjonen i verden, og den største frivillige organisasjonen for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Norge.

 Vi må få lov til å være litt stolte over det, sier HLFs generalsekretær Anders Hegre.

Og størrelsen teller jo.  Spesielt når vi klarer å samle oss om ett klart og tydelig budskap. Vi forbereder samfunnet på én million hørselshemmede i 2020.  Vi opplever av politikerne lytter mer til oss og at mediene slipper oss mer til.

HLF får mer gjennomslag for sakene sine. Teksting av tv-programmer i beste sendetid, tekstede norske kinofilmer, øremerkede midler til hørselshjelpere, skrivetolkutdanning i Bergen, helsetilbud ved Briskeby – for å nevne noen viktige saker de siste årene.

Se også: Dette jobber vi med

(saken fortsetter under illustrasjonen)HLF medlemsutvikling fra 1947 og frem til 2015.

Grafen over viser HLFs medlemsutvikling fra 1948 og frem til i dag.

 Medlemmene er grunnsteinen i organisasjonen. Vi satser på gode medlemsfordeler og service. Og så er det mange som vil gi noe tilbake til saken og forbundet. Dem er det viktig at vi får fatt i og gir et godt tilbud om frivillig innsats.   

HLF har som andre organisasjoner et potensial for forbedringer på flere områder. Når vi nå har rundet 60.000 medlemmer, føler jeg det er et uttrykk for den medvinden vi alle fornemmer at organisasjonen er i. Gratulerer og lykke til videre til oss alle, sier Anders Hegre.

Se også: Finn ditt nærmeste lokallag

Illustrasjon: Cathrines cmykeri

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding