Hopp til innhold

Fra og med 9. august direktetekster TV 2 14 timer OL-sendinger daglig.

TV 2 utvider direktetekstingen for hørselshemmede under OL-sendingene. Fra og med tirsdag 9. august kl. 09.00 blir det daglig 14 timer med direkteteksting på hovedkanalen under OL i Rio.

Les også: TV2 tekster deler av OL
 
- Vi har hittil under OL direktetekstet alt på hovedkanalen mellom kl. 18.00 og 23.00, slik vi tekster alt av nyheter, sport, vær og underholdningsprogrammer som «Skal vi danse», «Idol» og andre programmer i dette tidsrommet til vanlig - i henhold til Kringkastingsloven. Under OL har vi også utvidet dette tidsrommet ved flere tilfeller, der dette har vært naturlig. I tillegg har vi tekstet alle forhåndsproduserte innslag. Nå velger vi å være lydhøre overfor innspill fra en stor gruppe seere, som vi ønsker skal få en best mulig OL-opplevelse. Vi omprioriterer derfor ressurser, og vil tekste 14 timer daglig under OL – fra kl. 09.00 til kl. 23.00. Vi vil også tekste avslutningsseremonien, forteller kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.
 
Generalsekretær Anders Hegre i Hørselshemmede Landsforbund synes det er gledelig at det nå blir mer direkteteksting under TV 2s OL-sendinger.
 
– Vi er kjempeglade for dette. Nå kan over 700.000 nordmenn med hørselshemminger få fullt utbytte av OL. Vi er glade for at TV 2 lytter til seerne og kan endre kursen når de ser at det er behov for det. Nå er OL endelig i gang for alle, og vi kan konsentrere oss om alt det spennende som skal skje i Rio, sier Hegre.
 
Direkteteksting på TV 2 får man ved å gå inn på tekst-tv s. 222.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding