Hopp til innhold

Flaut med høreapparat? Ja, noen føler det, men heldigvis er det det også mange som bærer det med stolthet. HLF ønsker å bidra til det siste og inviterer derfor til fotokonkurranse.

Knapt noe annet tema skaper så stort engasjementet blant hørselshemmede som høreapparater. Jovisst kan de være kilde til frustrasjon, men de er også til enorm hjelp for å kunne fungere i hverdagen for tusenvis av nordmenn. 

Verd å kjempe for
Høreapparatet er verd å kjempe for, mener HLF. Den lovhjemlede retten til gratis høreapparater, hørselsteknisk utstyr og tilpasningskurs fra Folketrygden har vært en viktig og mangeårig kampsak for HLF.

Senest under landsmøtet i juni krevde HLF i en egen resolusjon at regjeringen fortsatt sikrer finansiering av hjelpemidler for hørselshemmede.

SOMMERKONKURRANSE. Vis oss ditt høreapparat og bli med i fotokonkurransen til HLF

Fotokonkurranse
For å gjøre stas på høreapparatet - og for å bidra til økt synliggjøring og aksept rundt hørselstap - inviterer HLF til fotokonkurranse på Instagram i sommer.

Vi vil gjerne at du deler ditt beste feriebilde, enten du har høreapparat, CI (Cochlea-implantat) eller baha (benforankret høreapparat). Du kan også ta bilde av apparatet til en i familien/venneflokken.

Det beste bildet premieres med en bag full av overraskelser. 

For å delta i denne fotokonkurransen må du ha en åpen profil på Instagram. Husk også å tagge bildet ditt med @hlfhorsel og hashtaggen  #mitthøreapparat 

Vi trekker den heldige vinneren av årets sommerkonkurranse 16. september.

 

Hvis du ikke har Instagram-konto, så send bildet til følgende e-postadresse:  med emneord Instagram, slik at vi kan dele det.

NB! Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan publisere bildet ditt i våre kanaler.

 

 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding