Hopp til innhold

HLF søker etter en politisk rådgiver (vikariat) som vil være med å påvirke fremtidens politiske løsninger og skape et bedre samfunn for landets hørselshemmede.

I 2020 vil en million nordmenn være hørselshemmet. Vil du være med å løse denne folkehelseutfordringen?  

HLF søker etter en politisk rådgiver (vikariat) som vil være med å påvirke fremtidens politiske løsninger og skape et bedre samfunn for landets hørselshemmede. Vi søker etter en person som er sentral i HLFs interessepolitiske arbeid. Jobben innebærer påvirkningsarbeid og kontakt med politiske myndigheter, fagmiljøer og andre samarbeidsorganisasjoner ± og miljøer. Vi bistår også våre tillitsvalgte og lokallag i deres lokale påvirkningsarbeid. HLFs medlemsgrupper er mennesker med nedsatt hørsel, tinnitus- og ménièrerammede, døvblitte, CI-opererte og foreldre til hørselshemmede barn.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Være en positiv og aktiv bidragsyter i HLFs systematiske arbeid med å styrke forbundets omdømme og sette hørsel på den politiske dagsorden
  • Utredningsoppgaver og høringsuttalelser
  • Påvirkningsarbeid/lobbyvirksomhet/myndighetskontakt

Ønskede kvalifikasjoner for stillingen:

  • Høyere utdanning og/eller relevant erfaring
  • Innsikt i og forståelse for politiske prosesser på statlig og kommunalt nivå.
  • Erfaring fra eller god kjennskap til politiske prosesser og organisasjonsarbeid
  • God forvaltningskompetanse
  • Evne til strategisk og analytisk tenkning.

Rådgiverstillingen er plassert i HLFs interessepolitiske avdeling og vi tilbyr utfordrende og spennende arbeidsoppgaver, faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Gode arbeids- og pensjonsvilkår. HLF er en IA-bedrift. Noe reisevirksomhet må påregnes. Vikariatet gjelder til sommeren 2020. 

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HLF ved leder av interessepolitisk avdeling Merete J. Orholm på 91628776. Skriftlig søknad med CV sendes orholm@hlf.no senest 6. august.  

Stillingen er også lyst ut på finn.no.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding