Hopp til innhold

På grunn av korona-epidemien må HLF redusere sine aktiviteter.

I tråd med helsemyndighetenes anbefalinger er alle HLFs kurs og aktiviteter i sentral og lokal regi innstilt inntil videre. 

Dette rammer dessverre også HLFs likepersonsordning. Dette betyr at våre 620 hørselshjelpere må veilede og hjelpe via e-post, telefon og SMS og at HLF fraråder oppsøkende virksomhet og åpent kontor på offentlig sted. Hjemmebesøk bør kun skje for å ivareta liv og helse. I slike situasjoner må helsemyndighetenes pålegg om beskyttende smittetiltak følges for å ivareta alle hygienehensyn.  

Stell og vedlikehold av høreapparater blir i større grad overlatt til den enkelte, familiemedlemmer eller andre. Tekstede selv-hjelps-videoer finner du her.

HLF opprettholder sekretariatets bemanning for blant annet å sikre bestillinger via HLF-butikken og for å besvare medlemshenvendelser på e-post og telefon. Av smittevernhensyn er sekretariatet stengt for besøkende, og alle kjøp må skje gjennom nettbutikken. 

HLFs generalsekretær Henrik Peersen oppfordrer alle til å bidra i den nasjonale dugnaden med å begrense korona-virusspredningen.

-Ta vare på hverandre, og følg helsemyndighetenes anbefalinger om hvordan du og de rundt deg kan holde dere friske og bidra til smittebegrensning, sier Peersen. 

Her kan du finne oppdatert informasjon fra Folkehelseinstituttet

 

 

 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding