Hopp til innhold

Én million nordmenn har hørselsutfordringer. Dette berører oss alle, enten det handler om oss selv, en venn, kollega eller familie. I år har vi fokus på det å ta i bruk høreapparatet. Det å la være har store sosiale- og helsemessige konsekvenser. Gjennom kampanjen ønsker vi å dele kunnskap om hørselstap og bidra til at flere tar i bruk et viktig hjelpemiddel.

Kampanjestart er tirsdag den 21.september. Du kan følge kampanjen på hvertøreteller.no, Facebook og Instagram.

HLFs frontfigur i kampanjen er brannmann Kenneth Wangen, innsatsleder i Nedre Romerike Brann- og redningsvesen. Han har overlevd fire uker i koma, dratt mennesker ut fra brennende hus og stått til knes i kvikkleire under Gjerdrumraset. Den verste kampen for Kenneth har likevel handlet om egen hørsel. Møt ham i vår kampanjefilm fra 21.9.

Vi ønsker gjennom kampanjen å spre kunnskap om hørselstap og hvilke konsekvenser det kan ha å la være å gjøre noe med det. I kampanjeperioden har vi stands spredt over hele landet i løpet av september og oktober. Her tilbyr engasjerte frivillige en gratis hørselstest og gir gode råd om høreapparatbruk. Et besøk på vår stand er ofte det første skrittet på veien mot et bedre liv. Mange ber oss om råd og hjelp etter år med dårlig hørsel. Finn oppdatert informasjon og les mer fra 21.9 på hvertøreteller.no.

8 av 10 sier i en fersk undersøkelse at de opplever bedre livskvalitet med høreapparat. Ta det i bruk.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding