Hopp til innhold

Slik støtter du oss:

Verv et nytt medlem

Medlemmer som verver nye medlemmer til forbundet får en påskjønnelse som takk for hjelpen. Du får tilsendt 2 stk lodd fra HLFs hørselslotteri når den vervede har betalt medlemskapet. Verveperiode fra 1. januar til 31. desember.

Vil du hjelpe andre?

HLF drives av mange flinke frivillige over hele landet, men vi trenger flere. Kan du tenke deg å hjelpe andre hørselshemmede?

Hørselslotteriet

Hørselslotteriet arrangeres av HLF. Inntektene går til vårt arbeid for å bedre hverdagen for landets en million hørselshemmede i 2020.

Testamentariske gaver til HLF

Gjennom ditt testament har du muligheten til å la dine arvinger høre din vilje en siste gang, og du kan gjøre det lettere for alle å bearbeide sorgen. Samtidig kan du velge å hjelpe andre.

Minnegaver til HLF

En minnegave er en fin og verdig måte å hedre en som har gått bort. Det er et alternativ til en vanlig blomsterhilsen, og gis i avdødes navn til et veldedig formål.

HLFs årskalender

Støtt hørselssaken og bestill HLFs årskalender 2020. Kalenderen inneholder landskapsbilder av vakre Norge og interessante «visste du at» fakta om hørsel for hver måned. Den er spiralinnbundet med kvalitetspapir i liggende A4 format. Gir du 398 kr får du tilsendt kalenderen som takk. Din støtte går til å gjøre hverdagen enklere for landets hørselshemmede og til å forhindre hørselsskader i befolkningen.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding