Hopp til innhold

Om medlemskap i HLF:

Min side

På "Min side" får du tilgang til din kontaktinformasjon, all informasjon om medlemskapet ditt samt erstatningsskjemaet.

Meld deg inn

Det er en rekke fordeler ved å bli medlem i HLF. Gjør som over 67.500 andre, og meld deg inn i verdens største hørselsorganisasjon.

Verv et nytt medlem

Medlemmer som verver nye medlemmer får en påskjønnelse som takk for hjelpen. Du får tilsendt 2 lodd fra HLFs hørselslotteri når den vervede har betalt medlemskapet.

Aktivitetskalender

Her finner du oversikt over aktiviteter i regi av HLF og HLFU, enten det er arrangementer, kurs, møter eller turer. Ønsker du å melde inn en aktivitet, send epost til Dette er en gratis tjeneste.

HLF-butikken

Verdens mest solgte høreapparatbatterier fra Rayovac. Ingen batterier varer lenger*. Gratis frakt på bestillinger over 199 kr. Overskuddet går til HLFs arbeid med å gjøre hverdagen enklere for landets hørselshemmede. Rask levering i postkassa. *Basert på ANSI/IEC-tester for type 312 og 13.

Meld om tap av eller skade på høreapparat

Erstatningsavtalen dekker tap, tyveri og skade hvis høreapparatet ikke kan repareres. Erstatningen er på inntil 6000 kroner per apparat. Egenandelen er 1000 kroner. Medlemskapet i HLF må være gyldig.

Bli frivillig

HLF drives av mange flinke frivillige over hele landet, men vi trenger flere. Kan du tenke deg å hjelpe andre hørselshemmede?

Har du spørsmål?

Her finner du svarene knyttet til medlemskap i HLF og om ulike hørselshemminger.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding