Hopp til innhold

Krav om individuell tilrettelegging

Pavel er elektriker og jobber i et lite firma. Han har fått stadig dårligere hørsel de siste to årene. Han merker at han ikke får med seg alt som blir sagt. Legen har testet ham og sier at Pavel trenger høreapparat og tilrettelegging på jobben. Her er e-posten Pavel sendte:  

Hei, Roger!

Jeg har fått beskjed fra legen om at jeg hører dårlig. Jeg skal begynne med høreapparat, og trenger også tilrettelegging i jobben. Selv om høreapparatet gjør at jeg hører mer, hjelper det ikke på alt. Jeg blir veldig sliten av å prøve å høre alt som sies når vi er flere som prater. Det er spesielt vanskelig hvis folk snakker i munnen på hverandre. Det er viktig at jeg passer på at alle snakker etter tur når vi har møter eller viktige diskusjoner. Det er også viktig at jeg tar ansvar for at alle bruker mikrofon når vi har prosjektmøter. Jeg trenger gode referater fra møter og at folk gir meg viktige beskjeder skriftlig, for eksempel på tekstmelding eller e-post. 

Jeg legger ved bekreftelse fra legen på det jeg har beskrevet. 

Jeg skjønner at dette kan være komplisert, og tar gjerne et møte med deg for å diskutere praktiske løsninger. Du kan også finne informasjon om hva loven sier om individuell tilrettelegging på LDOs sider om individuell tilrettelegging.

Det er fint om du kan gi meg rask tilbakemelding. I tilfelle du ikke er klar over det, har du plikt til å starte jobben med å gi meg individuell tilrettelegging så fort som mulig. Grunnen til det er at det er helseskadelig å gå lenge uten tilrettelegging. Jeg skjønner at dette krever litt innsats fra deg, og skal gjøre det jeg kan for å bidra med gode løsninger. 

På forhånd takk! 

Vennlig hilsen 

Pavel Rostic 

 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding