Hopp til innhold

«Kjenn din rett – til å ikke bli diskriminert» er et prosjekt som gir syns- og hørselshemmede kunnskap om deres diskrimineringsvern i form av likestillings- og diskrimineringsloven, og hvordan man går fram for å klage til Diskrimineringsnemnda. Prosjektet varte fra oktober 2021 til mai 2023.

Prosjektet har som mål å gi syns- og hørselshemmede kunnskap om deres diskrimineringsvern i form av likestillings- og diskrimineringsloven, og hvordan man går fram for å klage til Diskrimineringsnemnda. Prosjektets målgruppe er blinde og svaksynte, personer med hørselsutfordringer og kombinert sansetap. Prosjektperiode: oktober 2021 til mai 2023.
 
Veileder om hvordan klage på diskriminering er utviklet av prosjektet i samarbeid med jurist Lene Løvdal ved Egalia senter mot diskriminering. Den ble testet av en fokusgruppe bestående av medlemmer fra Norges Blindeforbund og Hørselshemmedes Landsforbund (HLF).
 

Har du tilbakemeldinger om eller forslag til veilederen? Send de gjerne til  

Aktiviteter i prosjektet 

Sluttrapport:

Kontaktinfo 

Prosjektleder Miranda Moen,

Styringsgruppe i prosjektet: Stian M. Innerdal (Norges Blindeforbund), Berit Vegheim (Stopp Diskrimineringen) og Marit Winjor (Hørselshemmedes Landsforbund). 

Prosjektet ble gjennomført med tilskudd fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding