Hopp til innhold

Velkommen til HLF Gjøvik og Omland, et av 200 lokallag i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund).

HLF Gjøvik og omland er et aktivt lokallag i Innlandet med 500 medlemmer. Vi dekker kommunene Gjøvik, Vestre Toten, Nordre Land og Søndre Land.

HLF Gjøvik og omland har sine møter på Frivilligsentralen i Gjøvik, om ikke annet er oppgitt i aktivitetsplanen. Den ligger på Furubakken ved siden av Fjellhallen. Møtene holdes den første tirsdagen i måneden kl. 18.00, bortsett fra januar, juli og august. Sommeravslutningen er den første tirsdagen i juni.

Møtene er tilrettelagt med samtaleforsterker og skrivetolk. Vi har variert møteprogram med mange spennende faglige temaer. Vi sender ut sms med info til medlemmer.

Vår brosjyre er lagt ut på Frivilligsentralene, Bibliotek, på Høresentralen på Gjøvik sykehus, hos Evensen på Mustad, Hjelpemiddelsentralen på Gjøvik og ulike legesentre. Hørselshjelpere er tilstede på Frivilligsentralen v. Fjellhallen Gjøvik hver første onsdag i måneden fra 11-12.30.

Vi har en egen KUL-turkomite’ som vil arrangere 3-4 aktiviteter/tur i året. Kontaktperson Svein Arild tlf. 958 89 590.

Vårt overordnede mål er å ha god kontakt med våre medlemmer og jobbe for at deres og andre hørselshemmedes hverdag skal bli så god som mulig og at de skal ha et fullverdig liv hjemme, sosialt, på jobb og ute i samfunnet generelt.

Dersom du ønsker mer informasjon om lokallagets arbeid, møter eller andre aktiviteter ta kontakt med oss. Kontaktdetaljer finner du nedenfor.

Er du selv rammet, har barn eller andre pårørende med hørselutfordringer, eller ønsker du å støtte en god sak - meld deg inn i HLF Gjøvik og omland.

Hjertelig velkommen!

Medlemmer i HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

 

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Telefon:93456754 Mobiltelefon:93456754

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding