Hopp til innhold

Velkommen til HLF Gjøvik og Omland, et av 200 lokallag i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund).

HLF Gjøvik og omland er det største lokallaget i Oppland med 588 medlemmer. Vi dekker kommunene Gjøvik, Vestre Toten, Nordre Land og Søndre Land.

Medlemsmøtene holdes på Frivilligsentralen i Gjøvik som ligger ved siden av Fjellhallen. Møtene holdes den første tirsdagen i måneden kl. 18.00, bortsett fra april, juli og august. Sommeravslutningen er den første tirsdagen i juni. Møtene er tilrettelagt med teleslynge og skrivetolk. Vi har variert møteprogram med mange spennende faglige temaer.

Vår brosjyre er lagt ut på Frivilligsentralene, på Høresentralen på Gjøvik sykehus, hos Evensen og Kongelf i Strandgata, hjelpemiddelsentralen i Oppland og på ulike legesentre.

Hørselshjelpere er tilstede på Frivilligsentralen i Gjøvik hver første onsdag i måneden fra 10.00 til 11.30.

Vi har en både en egen turgruppe og yrkesaktiv gruppe med sosiale og faglige tilbud. Kontaktperson yrkesaktiv gruppe er Rigmor Stensrud Hvalby tlf.: 97012160 (KUN SMS), kontaktperson turgruppe er Hilde Dahlmo tlf.: 90686329  

Vårt overordnede mål er å ha god kontakt med våre medlemmer og jobbe for at deres og andre hørselshemmedes hverdag skal bli så god som mulig og at de skal ha et fullverdig liv hjemme, sosialt, på jobb og ute i samfunnet generelt.

Dersom du ønsker mer informasjon om lokallagets arbeid, møter eller andre aktiviteter ta kontakt med din lokale kontaktperson. Kontaktdetaljer finner du nedenfor. Ønsker du selv å bidra for hørselssaken, er du hjertelig velkommen.

Medlemmer i HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Telefon:93456754 Mobiltelefon:41693778

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding