Hopp til innhold

Styret i HLF Lillehammer stilte også i år opp da HLFU ba om hjelp til å dele ut ørepropper ved russetreffet på Birkebeinerstadion i helgen 6.-8. mai.

Styret i HLF Lillehammer stilte også i år opp da HLFU ba om hjelp til å dele ut ørepropper ved russetreffet på Birkebeinerstadion i helgen 6.-8. mai. Med fjorårets opplevelser i minnet var det ikke vanskelig å si ja, og arrangementet innfridde igjen. Som i fjor møtte vi en gjeng med hyggelige og høflige ungdommer som ga klart uttrykk for at de satt stor pris på tiltaket.
Fredag kveld delte vi ut et stort antall ørepropper. Det var forøvrig fint å registrere at mange flere stilte med egne støypropper dette året, sammenliknet med i fjor.

Lørdag utførte vi hørseltesting, en aktivitet som av forståelige grunner måtte avsluttes før planlagt tid på grunn av for mye støy rundt oss. Et gjennomgående testresultat var betydelig hørselstap i bassområdet. Forhåpentligvis var det i mange tilfeller snakk om en forbigående tilstand som følge av den intense eksponeringen av lyd russen utsetter seg for, men at mange får varige skader på hørselen av dette kan det ikke være tvil om.

Vi som var med denne helgen var samstemte i at dette atter en gang hadde vært en flott opplevelse, og at vi gjerne stiller opp igjen neste år.

Lasse Helle Andreassen. Russetreff 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilde: Lasse Helle Andreassen i aksjon med utdeling av ørepropper.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding