Hopp til innhold

Nasjonalt senter for hørsel og psykisk har startet sin landsomfattende turne, med start 8. november 2016 i Bodø. De hadde orientering om deres virksomhet samt at psykolog Ingvard Wilhelmsen fra Bergen hadde sitt foredrag om angst og mestringsstrategier. Wilhelmsen er mest kjent for sin virksomhet i hypokonderklinikken i Bergen, og sine gode foredrag der han bl.a. nyanserer sine erfaringer i klinikken.

Foredraget i Bodø ble avholdt på Norsk luftfartssenter, med plass til 125 personer, og Nasjonalt senter for hørsel og psykisk helse hadde på forhånd varslet om enorm interesse om foredraget på deres facebookside, og oppfordret interesserte til å melde seg på til foredraget - dette for at de selv kunne sikre seg plass. Det ble reservert plasser til 53 hørselshemmede og døve. Det ble gitt oppfordring til å møte opp tidlig slik at det evt. kunne gis plass til øvrige på "først til mølla"-prinsippet.
Det var gledelig å se at så mange viste interesse for å komme, og hadde glede av foredraget - og mange måtte dessverre snu i døra siden auditoriet ble fort fylt opp. Det er derfor veldig viktig å finne oppdatering her på vår hjemmeside hele tiden om hva som skal skje, og med mer detaljerte opplysninger enn det som står i eventuelle annonser!

Tilslutt vil vi informere om at Nasjonalt senter for hørsel og psykisk helse heter fra nå av Nasjonal behandlingstjeneste for hørsel og psykisk helse, og vi vil takke senteret for et godt tiltak med tema som fenger brukerne av senteret og andre interesserte!

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding