Hopp til innhold

Velkommen til HLF Gjøvik og Omland, et av 200 lokallag i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund).

HLF Gjøvik og omland er det største lokallaget i Oppland med 568 medlemmer. Vi dekker kommunene Gjøvik, Vestre Toten og Søndre Land kommuner.

Denne siden blir for tiden ikke oppdatert, da vi i stedet har valgt å bruke Facebook som informasjonskanal.
Du finner oss der i gruppa HLF Gjøvik og omland 

Medlemsmøtene holdes på Frivilligsentralen i Gjøvik som ligger ved siden av Fjellhallen. Møtene holdes den første tirsdagen i måneden kl. 18.00, bortsett fra juni, juli og august. Sommeravslutningen er den første tirsdagen i juni og holdes på Øverby Helsesportsenter. Møtene er tilrettelagt med teleslynge og skrivetolk. Vi har variert møteprogram med mange spennende faglige temaer.

Vår brosjyre er lagt ut på Frivilligsentralene, på Høresentralen på Gjøvik sykehus, hos Evensen og Kongelf i Strandgata og på ulike legesentre.

Hørselshjelpere er tilstede på Frivilligsentralen i Gjøvik hver mandag fra 10.30 til 12.00.

Vi har en  yrkesaktiv gruppe som arrangerer samlinger og turer. Interesserte kan henvende seg til Inger Lise Vesterås, e-post; ilisevest@gmail.com. 

Vårt overordnede mål er å ha god kontakt med våre medlemmer og jobbe for at deres og andre hørselshemmedes hverdag skal bli så god som mulig og at de skal ha et fullverdig liv hjemme, sosialt, på jobb og ute i samfunnet generelt.

Dersom du ønsker mer informasjon om lokallagets arbeid, møter eller andre aktiviteter ta kontakt med din lokale kontaktperson. Kontaktdetaljer finner du nedenfor. Ønsker du selv å bidra for hørselssaken, er du hjertelig velkommen.

Medlemmer i HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Mobiltelefon:41693778

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding