Hopp til innhold

"Ikke snakk til meg bak en åpen kjøleskapsdør!"

Tid:
tirsdag 06. oktober 2020 18:00 - 20:00
Sted:
Sagene samfunnshus, Kristiansands gate 2, Oslo
Påmelding:

"Ikke snakk til meg bak en åpen kjøleskapsdør!" 

Ja, dette er en ikke helt uvanlig utfordring i dagliglivet for en som hører dårlig. Og irritasjonen er naturligvis rettet mot pårørende eller nærperson.

Dermed har vi satt tonen for det første temamøtet til HLF Oslo etter «gjenåpningen», nemlig forholdet mellom den hørselshemmede og de personene han eller hun omgir seg med til daglig. Hva er det som vanligvis trigger krangel og uenighet? Er det den hørselshemmede som skal "jenke seg", eller er det nærpersonen? Hvor vanskelig er det å oppnå gjensidig forståelse, og hvilke metoder er egnet til å bedre kommunikasjonen, forebygge konflikter og dermed bevare husfreden? Dette er bare noen aspekter av dette store og vanskelige temaet. Kom til et spennende møte i Sagene Samfunnshus, tirsdag 6. oktober kl 18! Her kan både hørselshemmede og nærpersoner lære mer, og ikke minst, bli kjent med andre som er i "samme båt!"

Som innledere har vi gått Psykolog Gro Sandberg og pårørende Inger Klæboe.

Pga begrenset antall plasser og regler for smittevern vil det være påmelding til møtet. Den kan sendes til oivind.skotland@hlfoslo.no etter 1. september, og skal inneholde navn og e-postadresse til den enkelte deltager.

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at dette møtet var planlagt holdt i februar, men ble utsatt.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding