Hopp til innhold

"Ikke snakk til meg bak en åpen kjøleskapsdør!" Ja, dette er en ikke helt uvanlig utfordring i dagliglivet for en som hører dårlig, -og frustrasjonen er naturligvis rettet mot pårørende eller nærperson.

Tid:
mandag 11. oktober 2021 18:00 - 20:00
Sted:
Sagene samfunnshus, Kristiansansdgt 2
Påmelding:

Kommunikasjon mellom ektefeller eller andre nærpersoner kan mange gangervære utfordrende. Enklere blir det ikke når den ene parten er hørselshemmet. Hvor vanskelig er det å oppnå gjensidig forståelse, og hvilke metoder er egnet til å bedre kommunikasjonen, forebygge konflikter og bevare den gode relasjonen? Dette er bare noen aspekter av dette store og vanskelige temaet som vi har fått psykolog Gro Sandberg til å komme og si noe om. Vi har også fått noen nærpersoner til hørselshemmede til å si noe om sine erfaringer.

Pga begrenset antall plasser og regler for smittevern, vil det være påmelding til møtet. Den kan sendes til , og skal inneholde navn, tlf-nr og e-postadresse til den enkelte deltager.

Vi kan nevne at dette møtet er en gjentagelse av et møte med samme tema som ble gjennomført før pandemien. Men pga stor påmelding og at mange ikke fikk deltatt, gjør vi dette igjen.  

Møtet er åpent for alle!

Teleslynge

Pris:
Gratis

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding