Hopp til innhold
Tid:
mandag 23. mai 2022 18:00 - 20:00
Sted:
Sagene samfunnshus,, Kristiansandsgate 2, Oslo
Påmelding:

Interessen for temaet er meget stor og møtet er dessverre fulltegnet.

På dette møtet vil vi ta for oss hva som skjer på hørselsteknologifronten. De nyeste høreapparatene fortsetter å forbedre taleforståelsen, utvikler programmer som "hører" hvilke omvivelser vi befinner oss i og justerer apparatene i forhold til det. Lydkvaliteten forbedres og uønsket bakgrunnsstøy filtreres bort eller reduseres. Enkelte apparater har mulighet for programmering, dvs at du kan skreddersy innstillingen til dine behov i en lyttesituasjon. Apparatene er utstyrt med bluetooth-teknologi, og kommuniserer enkelt med nettbrett, TV og ikke minst, mobiltelefon. 

Vi vil også se nærmere på nødvsndigheten av en god prosess ved tilpasning av høreapparat. Det hjelper ikke med den beste teknologien dersom ikke brukerens behov blir formidlet og ivaretatt ved utvelgelse og tilpasning av høreapparatet.

For å snakke om dette viktige temaet for alle oss høreapparatbruker har vi fått med oss to foredragsholdere.

Sven Størmer Thaulow er Chief Data & Tech officer i Shibsted, ieder Norwegian Reseach Center for AI Innovation ved NTNU og innehar flere roller innen tech industrien. Han er gjødende opptatt av innovasjon og forbrukertjenester.

Erik Senstad er leder for Melanors ekspertgruppe hørsel, som samler mange av hørselsleverandørene. Han er også salgsdirektør i Sonova, som har Phonak og Roger høreapparater og er foruten teknoligen, opptatt av prosessen fra man oppsøker fastlegen til man har fått høreapparatet tilpasset av sin audiograf. 

Vil du vite mer om dette spennende temaet, må du komme på HLF Oslos temamøte mandag 23. mai klokka 18 i Sagene Samfunnshus. Der vil ekspertene fortelle om den rivende utviklingen innen hørselsteknologien. De prøver også å se inn i krystallkula: Hvor er vi om 10 år? Kanskje dagens teknologi er avlegs?

Det vil bli enkel servering i pausen og vi vil derfor at du melder deg på til møtet. Send en e-post til . Oppgi fullt navn, telefonnummer og e-post for å begrefte påmeldingen. 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding