Hopp til innhold

Vi planlegger en årsmøtehelg 10 februar til 12 februar

I forbindelse med årsmøtet i HLF Akershus og Oslo foreldrelag, inviterer vi alle medlemmer til å delta i en foreldre- og barn helg for hele familien på Thon Hotel Skeikampen fredag 10. til søndag 12. februar 2017.
Årsmøtet vil avholdes på lørdagen, i tillegg til at det vil bli et foredrag og felles skiaktiviteter. Det vil også være lagt opp til egentid i programmet til skiturer eller annet.
I første omgang trenger vi å få vite hvor mange familier som kan tenke seg å bli med.
Foreldrelaget vil kunne dekke deler av kostnaden for oppholdet, men alle må påregne å betale en egenandel. Størrelsen på denne vil være avhengig av hvor mange som melder seg på, men for en familie på 4 vil egenandelen ligge på ca 2500.- kroner for hele helgen. Det inkluderer da rom og alle måltider fra og med middag fredag kveld til og med lunsj på søndagen. (Man må besørge drikke selv). Vi har fått et tilbud på endags heiskort til 250 kroner per voksen/barn, som også må dekkes selv.
Vi ønsker at de som tror de er interessert i å være med om å bekrefte dette til oss innen 6. januar 2017 slik at vi får laget et endelig opplegg med endelig pris.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding