Hopp til innhold

HLF Oslo Syd-Vest inviterer våre medlemmer til «Den gode samtalen» i Hørselens Hus. Vi benytter "FuelBox" som er et samlingspunkt for refleksjon, meningsfulle og underholdende samtaler mellom de eldre, og de litt yngre.

Tid:
tirsdag 24. oktober 2023 17:00 - 20:00
Sted:
Brynsveien 13
Påmelding:
Bindende påmelding til innen 17.10.
HLF Oslo Syd-Vest inviterer våre medlemmer til «Den gode samtalen» 24. oktober kl 17:00 i Hørselens Hus.
 
Vi benytter FuelBox som er et samlingspunkt for refleksjon, meningsfulle og underholdende samtaler mellom de eldre, og de litt yngre. Gjennom å dele erfaringer, historier, tanker, meninger og følelser med hverandre utvikles og styrkes både individer og relasjoner.
 
FuelBox Eldre er utviklet i samarbeid med en ressursgruppe bestående av Astrid Nøklebye Heiberg, Wenche Frogn Sellæg og Odd Grann, Generasjon M og beboere og ansatte ved Seniorhuset i Pastor Fangens vei. Arbeidet er kvalitetssikret av Lone Koldby i Aktivitetsdosetten.
 

Hvorfor?

Alle mennesker har behov for å føle seg sett, hørt og forstått – det gjelder også de eldre. FuelBox bygger relasjoner, skaper refleksjoner og underholder.
 

Hva er egentlig en FuelBox?

FuelBox er en liten hvit boks, fylt til randen med spørsmålskort. Spørsmålene er åpne og fungerer som en samtalestarter. Alle mennesker har et behov for å bli sett, hørt og verdsatt og nettopp derfor tror vi at det finnes en FuelBox for alle. Ved å trekke et spørsmål tilfeldig fra boksen får man snakket om ting man kanskje aldri har kommet på å spørre hverandre om tidligere, og før du vet ordet av det har dere lært noe nytt og spennende om hverandre!
 

Servering:

Det blir enkel servering av rundstykker og pålegg. Snacks, kaffe og te.
 

Påmelding:

Bindende påmelding til  innen 17. oktober. Alternativt på mobil/SMS: 461 96 266. Vennligst oppgi evt. allergier ved påmelding. Arrangementet er gratis og har et begrenset antall plasser.
 
Vi håper å se deg på en hyggelig ettermiddag i Hørselens Hus! :-)

 

Teleslynge

Pris:
Gratis

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding