Hopp til innhold

Velkommen til HLF Sogn og Fjordane

HLF Sogn og Fjordane er tilslutta Hørselshemmedes Landsforbund - HLF - interesseorganisasjon for landets hørselshemma. På ideelt grunnlag samarbeider vi om å ivareta dei hørselshemma sine interesser og rettar.

Vi har kontaktpesonar for tinnitus, meniere, høyreapparatbrukarar, yrkesaktive og CI-opererte i fylkeslaget. Likepersonar er det i mange kommunar.

Team Hørsel-koordinator er Magne Sandvik.

Vi blir fleire: Ved nyttår 2016 var vi 1.519 medlemmer i fylkeslaget, fordelt på i alt 8 lokallag. Det kjem stadig nye til ...

Følg med på nyheter frå HLF Sogn og Fjordane på vår Facebook-gruppe.

Vi står til teneste: Ønskjer du å snakke med nokon om ditt eller nokon i familien sitt hørselsproblem; ta kontakt med lokallaget der du bur, med ein av oss i fylkeslaget, eller med HLF sentralt.

Vil du støtte HLF utan at det kostar noko ekstra? Sjå meir om Grasrotandelen her!

Du finn din næraste likeperson her.

Dersom du ønsker mer informasjon om HLFs arbeid, møter eller andre aktiviteter ta kontakt med din lokale kontaktperson, kontaktdetaljer finner du nedenfor. Ønsker du selv å bidra for hørselssaken, er du hjertelig velkommen.

Medlem i HLF har en rekkje fordelar, les mer om korleis du kan bli medlem her.

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Mobiltelefon:91708261

Se tillitsvalgte

Hørselsboksen ruller på vegane, for å kome til nye stader, nå nye personar som kan få ein sjekk av høyrselen. Informasjon om arbeidet lokal- og fylkeslag gjer for HLF blir også formidla. Det er kanskje noko av det viktigaste. God sommar - god tur med hørselsboksen!
Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding

Se hva som skjer i HLF Sogn Og Fjordane