Hopp til innhold

Velkommen til HLF Troms og Finnmark - et av 11 fylkeslag i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund).

 

Fylkeslaget, som har ca 4300 medlemmer fordelt på 16 lokallag,  består av frivillige som gjør en viktig jobb for hørselssaken i ditt fylke. Fylkeslaget skal være en støttespiller for lokallagene i alle hørselsrelaterte saker, arrangere kurs og samlinger og delta på møter i lokallagene - i den grad det er ønskelig og at en har kapasitet. Oversikt over lokallag finner du ved å trykke på fanen Lokallag 

Vi har fylkeskontakter og likepersoner som hjelper alle hørselshemmede i alle aldre med tips og råd enten det er hjelp med høreapparat, eller en samtale om hørselsproblematikken for den enkelte.

Ta kontakt dersom du vil vite mer om forebygging og rehabilitering av hørselskader, eller trenger å vite mer om tekniske hjelpemidler for hørselshemmede.

Dersom du ønsker mer informasjon om fylkeslagets arbeid, møter eller andre aktiviteter - ta kontakt med noen i styret som du finner kontaktinformasjon til annet sted på denne siden. Ønsker du selv å bidra for hørselssaken i fylkessammenheng, er du hjertelig velkommen.

Se også vår hjemmeside:

HLF Troms og Finnmark/HLF Rommsa ja Finnmárkku

 

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Telefon:99047824

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding

Se hva som skjer i HLF Troms Og Finnmark

Fylkesstyret i Tromsø

1 liker dette

Styremedlemmene med litt kald Balsfjordvind i håret ned gjennom ei julepynta Storgata i Tromsø på tur til et hyggelig middagsselskap etter en lang møtedag. Styret for Troms og Finnmark jobbet i et par dager blant annet drøftinger som skal opp til landsmøtet i vår. Hyggelig og god middag i muntert selskap.