Hopp til innhold

Velkommen til HLF Trøndelag!

Fylkeslaget har per 15. november 2018 i overkant av 5000 medlemmer fordelt på 28 lokallag, inkludert foreldrelag.  Oversikt over lokallag finner du ved å trykke på fanen Lokallag.  Noen lag dekker flere kommuner, mens det i noen kommuner ikke finnes lokallag. Medlemmer oppfordres derfor til å ta kontakt dersom det ønskes å starte/gjenopplive lokallag.  Fylkeslaget vil med glede hjelpe til med det. 

HLFU Midt-Norge er ungdomsorganisasjonen for medlemmer mellom 13 og 35 år.  

HLF Trøndelag er behjelpelig med informasjon om HLF, om hørsel og hørselshemming til både enkeltpersoner, kommuner og andre organisasjoner. 

Vi har fylkeskontakter og likepersoner som hjelper alle hørselshemmede i alle aldre med tips og råd enten det er hjelp med høreapparat, eller en samtale om hørselsproblematikken for den enkelte. Du finner din nærmeste likeperson her.

HLF Trøndelag arbeider for å gjøre hverdagen enklere for alle hørselshemmede, og vi har et ekstra sterkt fokus på hørselshemmede i yrkesaktiv alder og hørselshemmet ungdom.

Forebygging av hørselskader arbeides det aktivt med i både lokallagene og fylkeslaget. Gjennom våre lokallag utfører vi hørselstesting rundt omkring i kommunene i fylket.

Ta kontakt dersom du vil vite mer om forebygging og rehabilitering av hørselskader, eller trenger å vite mer om tekniske hjelpemidler for hørselshemmede.

HLFs engasjement spenner vidt. Det er mange ildsjeler i hele Trøndelag, men vi trenger flere. Vil du være med på laget så ta kontakt. Vi ser det som viktig at HLF også blir representert i råd og utvalg og jobber aktivt for å gi informasjon om muligheten til dette.

Medlemmer i HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding