Hopp til innhold

Velkommen til HLF Agder Foreldrelag, et av 200 lokallag i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund).

Lokallaget består av frivillige som gjør en viktig jobb for hørselsaken i ditt nærmiljø. Mange lokallag har også likepersoner som er gode støttespillere for andre hørselshemmede. Du finner din nærmeste likeperson her.

HLF Agder foreldrelag (HLF AFFHB) har i mange år jobbet for at foreldre til hørselshemmede barn skal ha et tett og godt samarbeid.

Vi møtes regelmessig for å dele erfaringer med det vi opplever i hverdagen. Og vi ønsker å være en sosial gruppe for våre hørselshemmede barn/ungdom, oss som foreldre og ikke minst deres søsken! 

Aktiviteter og fritidsaktiviteter blir lagt ut på facebook siden "HLF Agder foreldrelag" og sendt på mail til medlemmene. 

Vi har medlemsmøter hvor vi diskuterer og tar opp viktige utfordringer vi opplever i barnehagen, skolen, barnas sosiale nettverk/venner, regler i lek, rettigheter (NAV, skole, hjelpemidler) videregående skole, yrkesvalg osv. Å være søsken i en familie med et hørselshemmet barn kan også være en utfordring. Det er viktig for disse barna/ungdommene å møte hverandre for å dele sine tanker om det å ha en hørselshemmet bror eller søster. 

Foreldrelaget har også samarbeid med Statped, HLF, Møllestua barnehage, Hørselsavdelingen v/Kongsgård skolesenter, Hjelpemiddelsentralen i Vest Agder, Hørselssentralen ved Sørlandets sykehus og Rikshospitalet. Medlemmer i foreldrelaget har barn med ulike grader og typer hørselshemming som er høreapparat og CI-brukere. Vi har også medlemmer med barn som har hørselstap i tillegg til annen funksjonshemming. 

Facebook: HLF Agder foreldrelag

Medlemmer i HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

 

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Mobiltelefon:46906558

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding