Hopp til innhold

HLF Kristiansand er det største hørselslaget i Agder med over 1000 medlemmer.

For å holde våre medlemmer oppdatert legger vi ut informasjon på vår hjemmeside og på Facebooksiden "Hørselshemmet i Vest-Agder".  

Vi ønsker være et lokallag som har interessante foredrag, oppdatert sosial media og hyggelige sammenkomster for våre medlemmer. Styret er opptatt av å engasjere seg i hørselsrelaterte saker og vi har likepersoner,som gjennom sin egen erfaring og kunnskap, kan være en støttespiller for våre medlemmer.

Det er også dannet et ungdomslag, HLFU Agder, som er rettet spesielt mot ungdom i alderen 13-35 år. De har en lukket facebookgruppe som heter HLFU Agder. Interessante kan også kontakte HLFU Agders Alexander Karlsen (leder), E-post: napsterbf@hotmail.com

For dere som spiller på Norsk Tipping og vil gi Grasrotandelen til Hørselslaget, kan dere oppgi 937894716 når dere spiller.

Vi har fått tilbud til lagets medlemmer fra Datafix, Freddie Uldal, tlf. 90746016, som kommer hjem til deg som har problemer med PC/Internett og ønsker hjelp. Pris til våre medlemmer er kr. 395 inkludert mva. pr. time. Normal pris er kr. 595.

Se også: HLFs medlemsfordeler

Link til vår facebookside: https://www.facebook.com/hlfkristiansand/

 

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Mobiltelefon:98676608

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding