Hopp til innhold

Velkommen til HLF Mandal og omegn, et av 200 lokallag i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund).

Lokallaget ble stiftet 8. mars 2000 og har hatt en jevn økning i medlemstallet som nå er på over 450 medlemmer. Laget arbeider for å fremme HLF´s formål i lokal sammenheng. Vi vil påvirke politikere og andre, for å fremme våre medlemmers og hørselshemmedes sak i den hensikt å oppnå full likestilling og deltakelse i det lokale livet i Mandal og omegn.

Vi arrangerer møter og turer for å fremme sosialt samvær, kunnskaper og hjelp innenfor hørselssaken. Våre medlemsmøter og sammenkomster avholdes som regel i Kafé Hjerterom på Mandal sykehjem hvor det finnes lokale med teleslynge.

Mandal HLF og Omegn har eget kontor i 2. etasjen på Spiggeren Næringspark: Inngang i parkeringsgården fra Laggata / Reperbanen. Hver måned har vi åpne kontordager (minus juli) hvor det er tilstede medlemmer i styret og likeperson. Her selger vi batterier til høreapparater og foretar også gratis hørselstest. Alle er velkommen innom for en kopp kaffe og en prat. Åpne kontordager annonseres i Lindenes avis.

Les mere om HLF Mandal og annen nyttig informasjon. Trykk her.

Lokallaget består av frivillige som gjør en viktig jobb for hørselsaken i ditt nærmiljø. Mange lokallag har også likepersoner som er gode støttespillere for andre hørselshemmede. Du finner din nærmeste likeperson her.

Dersom du ønsker mer informasjon om lokallagets arbeid, møter eller andre aktiviteter ta kontakt med din lokale kontaktperson, kontaktdetaljer finner du nedenfor. Ønsker du selv å bidra for hørselssaken, er du hjertelig velkommen.

 

GRASROTANDEL 995 521 407

Vil du gi din støtte til HLF Mandal og Omegn:

Du kan bli grasrotgiver på følgende måter:

  • Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk tipping sine      nettsider

 Medlemmer i HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Mobiltelefon:91609550

Se tillitsvalgte

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding