Hopp til innhold
Mars var en aktiv og travel måned for Likepersonene i hørselslaget da styret hadde gått til innkjøp av 15 Samtaleforsterkere, som skulle utdeles der de trenges mest!
Likepersonene har vært rundt på alle sykehjemmene, legevakta og til Ambulansene i Horten med gaven fra hørselslaget, samtidig som vi har hatt opplæring/ demonstrasjon om daglig vedlikehold og feilsøk på høreapp. denne opplæringen vil vi likepersoner fortsette med etter behov!
Likepersons arbeidet er veldig givende, dette er bare en del av arbeidet vi gjør for de som er i samme situasjon som oss selv, andre ganger kan det være en samtale, eller å gi råd om Hørsel, samt å betjene Hørselskontoret på Horten Aktivitetsenter en gang iblant.
Til dette trenger vi flere som vil bli likeperson, og som også kan stille opp på dagtid. Opplæring blir gitt!🙂 Ta kontakt leder Are Høgås, tlf 93028590 eller Likeperson Hans Petter Røtvold tlf. 92450989, eller stikk innom kontoret onsdager mellom kl.10 og 12.
Ellers er det forberedelser til Hørselstest stand v. Rådhuset i juni  og Quiskveld/sommeravslutning 20 mai, der det også blir opplysninger om sommertur 7 september! En tur som blir nesten gratis for medlemmer!
Alle i styret og likepersonene hilser til dere👋

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding