Hopp til innhold

Velkommen til hjemmesiden til HLF Region Sør. Denne siden er primært opprettet for å gi fylkes- og lokallagene i Region Sør en lett tilgjengelig oversikt over når hørselstestboksen er ledig, samt hvor den til enhver tid befinner seg.

LÅN AV HØRSELSTESTBOKSEN

Lån av hørselstestboksen har vært et godt og populært tilbud, men siden testing med databasert utstyr (Oscilla) har blitt stadig mer utbredt i regionen, har HLF Aust- og Vest-Agder nå overtatt eierskapet til hengeren og boksen. Hengeren oppbevares nå i Vennesla. De øvrige fylkeslagene i Region Sør vil selvsagt kunne låne boksen når den ikke er i bruk av Agder-fylkene, men all transport av boksen må i slike tilfeller organiseres og dekkes av fylkeslagene/lokallagene som låner  hengeren.

Som før legges alle bestillinger ut på området til Region Sør på hjemmesiden til HLF, slik at det til enhver tid er lett å finne opplysning om når boksen er ledig og hvor den befinner seg.

Ved ønske om å bestille boksen, må låntagerne sjekke på hjemmesiden når boksen er ledig, og deretter kontakte hjemmesidens redaktør, Asbjørn Halvorsen, fortrinnsvis pr. e-post (), eventuelt på mobiltlf. 922 83 251 med opplysning om når boksen ønskes lånt. Redaktør vil så legge bestillingen inn i oversikten. Bestilling på e-post vil bli bekreftet mottatt.

Tilhenger er forsikret. Ved forsikringsskade må leier betale egenandelen.

 

REGLER FOR LÅN AV HØRSELSTESTBOKSEN

Endret i regionmøte i HLF Region Sør 18.09.2013

1. Alle lån av hørselstestboksen registreres fortløpende på hjemmesiden til HLF. Velg HLF Lokalt i menyen oppe til høyre, og deretter, Region Sør. Fylkeslag/lokallag som ønsker å låne boksen sjekker her om den er ledig på ønsket tidspunkt. Boksen bestilles så tidlig som mulig ved e-post () eller på tlf.922 83 251, Asbjørn Halvorsen, som registrerer lånet på hjemmesiden.  OBS! Førstemann til mølla!

2. Tilhengeren med boksen hentes etter nærmere avtale.

3. Hvert fylkeslag har et sett nøkler til henger og hengerfestelås. Låner avtaler med boksansvarlig/fylkesleder i sitt fylke om lån og tilbakelevering av nøkler.

4. Hengeren skal alltid være låst når den ikke er i bruk (dør og lenke over baklem), og lås på hengerfeste må være påsatt. Audiometeret skal ikke oppbevares i hengeren. Hvert fylkeslag har et sett nøkler.

5. Det må påses at alle som skal kjøre hengeren har nødvendig førerkort for å kjøre med henger (minimum klasse BE), samt at vekt ikke overstiger den tilhengervekt og høyeste vogntogvekt som er tillatt ifølge trekkbilens vognkort. Aktuell vekt på tilhenger med testboks er ca 1000 kg.  Husk at høyeste lovlige hastighet ved kjøring med tilhenger er 80 km/t uavhengig av mulig høyere fartsgrense på veien! Høyde på hengeren er 2,75 m.

6. Hørselstestboksen må til enhver tid være forsvarlig festet inne i hengeren under kjøring. Kontroller spesielt at rammen med de øverste festene på boksen er skikkelig på plass, og at de fire festestroppene er godt strammet. 

7. Ved eventuell skade på tilhenger eller testboks m/ utstyr må låntager dekke alle utgifter til reparasjon inkludert egenandel ved forsikringsskade.

8. Henger og hørselstestboks rengjøres/ryddes innvendig etter bruk. Utvendig vask ved behov.

9. HLF Region Sør ønsker oversikt over bruken av boksen. Etter bruk sender låntakerne en kortfattet rapport som skal omfatte sted, type arrangement og antall personer som ble testet. Videre rapporteres eventuelle mangler/skader på henger, testboks og audiometer. Rapporten sendes Asbjørn Halvorsen på E-post (). Brukerne må selv sørge for å kopiere audiogram. Kopioriginal ligger i bagen til audiometeret.

Audiometeret er kalibrert i desember 2017. Kalibrering skal utføres hvert annet år.

Det anbefales at de som ønsker å låne boksen følger med på hjemmesiden (Se pkt. 1). Da kan brukerne lettere samordne kjøring, slik at det blir minst mulig transport for de enkelte lagene. Eventuell kjøregodtgjørelse avtales internt av det enkelte lag.

 

 

Bestillinger 2020: Oppdatert 06.02.2020

27.04 - 30.04.20: HLF Vest-Agder: Testing av personalet på Møllestua

08.05.20: HLF Agder: Vågsbygd Videregående skole - HØT

18.05 - 23.05: HLF Mandal og Omegn - HØT

24.05 - 31.05: HLF HLF Lister - HØT

06.06 - 14.06: HLF Vestfold: HLF Holmestrand og HLF Sande - HØT

10.08 - 16.08.20: HLF sentralt - Arendalsuka

20.08. - 24.08.20: HLF Aust-Agder - Brokelandsheiadagene

29.08.20: HLF Mandal og Omegn

03.09 - 07.09.20: HLF Lister: Dyrskuet i Lyngdal

Har du hørselsutfordringer?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding