Hopp til innhold

Generalforsamlingen er HLFUs øverste myndighet, og her kan DU være med å bestemme hva HLFU skal gjøre det kommende året og hvem som skal styre HLFU

Tid:
fredag 10. mars 2023 17:00 - søndag 12. mars 2023 13:00
Sted:
Quality Airport Hotel Gardermoen
Påmelding:
Påmelding innen 23. januar 2023

Det innkalles med dette til generalforsamling i HLFU. Generalforsamlingen er åpen for alle medlemmer. 

I følge § 3 i HLFUs vedtekter skal eventuelle saker og forslag til vedtektsendringer være HLFU-styret i hende 2 mnd. før generalforsamlingen. Fristen er satt til 10. januar 2023. Saken/ene kan sendes via e-post til .

Saksdokumenter vil bli utsendt innen 10.02.2023.

I henhold til vedtektens § 3 sender lokallag i HLFU delegater til generalforsamlingen basert på antall medlemmer. Lokallagene kan i tillegg sende to observatører til generalforsamlingen. Delegatene har tale- forslags- og stemmerett, observatørene kun tale- og forslagsrett (§ 3 i HLFUs vedtekter).

Medlemmer som ønsker å delta på generalforsamlingen, men ikke naturlig sokner til et lokallag vil bli delt inn etter landets fem regioner og vil kunne få stemmerett for sin region. Øvrige deltakere vil få observatørstatus.

Egenandelen for hver deltaker er kr 1090 og inkluderer reise og opphold. HLFU dekker reise etter billigste reisemåte ved innsending av reiseregning i etterkant.

Bindene påmelding innen 23. januar 2023 via e-post til .  Vi trenger følgende opplysninger:

-        Navn

-        Adresse og postnummer

-        Fødselsdato

-        Telefon og e-post

Ved informasjon om spesielle behov for tilrettelegging, matallergier eller annet, må du ringe eller tekste oss på 482 50 029. Sensitive personopplysninger kan ikke sendes på e-post.  Det er et begrenset antall plasser. - Du vil få beskjed om du har fått plass etter påmeldingsfristens utløp. Har du spørsmål? Kontakt ungdomskonsulenten på tlf. 482 50 029 (mellom 08:30 og 14:00 på hverdager) eller på e-post til .

 

Vi håperå se deg der :) Teleslynge og skrivetolk

Pris:
1090

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding