Hopp til innhold

Kan du tenke deg å bli en fremtidig HLFU-leder? Eller trenger du faglig påfyll i din rolle som lokallagsleder? Kanskje ønsker du å fylle en rolle sentralt i HLFU? Om du tenker noen av disse tankene, så kan HLFUs elitekurs være den riktige arenaen for deg.

Tid:
fredag 18. oktober 2019 17:00 - lørdag 14. desember 2019 18:00
Sted:
Trondheim og Bergen
Påmelding:
Innen 1. september

Kurset skal gi deltakerne bedre kunnskap og erfaring innen organisasjon, ledelse og kommunikasjon, slik at de kan utføre sine oppgaver som leder og tillitsvalgte for organisasjonen på en enda bedre måte enn tidligere. Samt det å være samarbeidsvillig, løsningsorientert, besluttsom og en engasjert motivator hele veien.

Kurset vil blant annet ta opp tema som:    

• Politikk og påvirkningskraft
• Lederskap i en frivillig organisasjon
• Organisasjonsarbeid                                                                   
• Motivasjon og engasjement

Man vil få en personlig mentor som vil gi råd og bistand gjennom hele kurset. Man får vært med på mye gøy og man vil møte spennende og motiverte foredragsholdere som ønsker å gi alt for akkurat deg. Om du har vært med i HLFU i mange år, eller er helt ny spiller ingen rolle. Det viktigste er at du har egne tanker om organisasjonsarbeid og er motivert og klar for å delta på HLFUs nye elitekurs.

Kurset vil gå over tre følgende samlinger:

Fredag 18. og lørdag 19. oktober i Trondheim
Fredag 15. til søndag 17. november i Trondheim
Lørdag 14. desember i Bergen  

Man må kunne delta på alle samlingene for å kvalifisere til opptak på kurset. Billigste praktiske reisemåte og overnatting dekkes av HLFU over reiseregning.  Kurset er gratis.

For å komme med på eliteprogrammet, må man kvalifisere seg. Søknadsprosessen vil være todelt. Alle må besvare en kvalifiseringsoppgave og det vil bli en separat motivasjonsdel for hvorfor akkurat du som deltaker bør få muligheten til å delta. Av kvalifiseringsoppgavene og motivasjonsdelen vil de ti beste søkerne fra HLFU bli håndplukket av sentralstyret. Du melder deg på ved å sende en med navn, e-post og telefon innen 01.09. (Du vil deretter motta en e-post med kvalifiseringsoppgave og motivasjonsdel.)

Om du har spørsmål om kurset, kontakt oss gjerne på

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telelsynge

Pris:
Ingen egenandel
Last ned:
HLFU inviterer til elitekurs.pdf

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding