Hopp til innhold

HLFU inviterer til HøstCAMP i Asker - 1. - 3. oktober 2021 Er du mellom 13 og 35 år og har en hørselsutfordring? - Da kan du være med på årets HøstCAMP!

Tid:
fredag 01. oktober 2021 17:00 - søndag 03. oktober 2021 13:00
Sted:
Nærsnestangen 48, 3478 Nærsnes
Påmelding:
Påmelding innen 3. september

Hva er HøstCamp?
HøstCampen er en årlig helgeleir i HLFU og en opplevelse DU også bør få med deg. Du får en morsom helg sammen med andre unge som har en hørselsutfordring. I løpet av helgen får du være med på mange spennende aktiviteter, både innendørs og utendørs J

For hvem?
Arrangementet er for ungdommer og unge voksne mellom 13 og 35 år og som har en hørselsutfordring. Man må være medlem av HLFU for å være med. Er du ikke medlem av HLFU kan du melde deg inn nå og bli med likevel. Det er førstemann til mølla-prinsippet! 

Hvor?
Årets HøstCamp er på Strandheim leirsted ved Oslofjorden i Asker. Strandheim har ca 600 meter strandlinje med utsikt til Oslo mot nord og toppen av Håøya sørover. Stedet har stor brygge, egen fotballbane, volleyballnett og en naturskjønn tomt på over 30 mål til disposisjon.

Pris og praktisk informasjon
Prisen for å delta er 990 kr. Det dekker opphold, mat, aktiviteter og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og får pengene igjen i etterkant. Med en gang du har fått beskjed om at du får plass på ungdomshelgen må du bestille reise slik at du får billigst mulig billett. Programmet er under utarbeidelse og oversendes så snart dette foreligger.

Påmelding
Påmelding skjer kun via

I påmeldingen må du skrive følgende informasjon:

-        Navn

-        Fødselsdato

-        Adresse, postadresse

-        Telefonnummer

-        E-postadresse

-        Kontaktinformasjon til foresatte om du er under 18 år. 

-        Ja/Nei til at du/ditt barn kan være med på bilder/film som brukes til HLFUs nettside, informasjon til kommende arrangement, Facebook, fagbladet Din Hørsel, medlemsbladet Hørt og Berørt og andre aktiviteter og dokumenter fra HLFU. 

 

 Av personvernhensyn bes informasjon om allergier eller annet som krever spesiell tilrettelegging om å deles pr. telefon til 482 50 029.

Siste frist for påmelding er 3. september.  

Kort tid etter fristen vil du få beskjed om du har fått plass. Da kan du bestille billett til/fra Oslo lufthavn og/eller Asker buss/togstasjon. Du/dine foreldre må legge ut for billettene. Utgiftene etter billigst mulig reisemåte, vil du få refundert fra oss i etterkant av helgen ved utfylling av reiseregning.

 

Lederne for helgen kan møte deg og hjelpe til med ankomst og avreise fra Asker buss/ togstasjon. Dette må gis beskjed om etter du har mottatt bekreftelse på om du har fått plass.  Om du bor i nærheten av Oslo/Asker og tar deg til Strandheim på egenhånd er dette også mulig. Ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

 

Har du spørsmål kontakt HLFU på

 

Vi håper å se akkurat DEG på HøstCamp i år!

 

Teleslynge

Pris:
Egenandel på 990 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding