Hopp til innhold

Er du klar for de beste opplevelsene? HøstCAMP er en årlig tradisjon i HLFU og en opplevelse DU også bør få med deg.

Tid:
fredag 02. oktober 2020 18:00 - søndag 04. oktober 2020 12:00
Sted:
Sjøstrand, Kristiansand
Påmelding:

HLFU inviterer til HøstCAMP i Kristiansand

2.- 4. oktober 2020

 

Er du mellom 13 og 35 år og har en hørselsutfordring? 
- Da kan du være med på årets HøstCAMP!

 

Hva er HøstCAMP?

HøstCAMP er en årlig helgeleir i HLFU og en opplevelse DU også bør få med deg. Du får en morsom helg sammen med andre unge som har en hørselsutfordring. I løpet av helgen får du være med på mange spennende aktiviteter, både innendørs og utendørs J

 

For hvem?

Arrangementet er for ungdommer og unge voksne mellom 13 og 35 år og som har en hørselsutfordring. Man må være medlem av HLFU for å være med. Er du ikke medlem av HLFU kan du melde deg inn nå og bli med likevel. Det er førstemann til mølla-prinsippet og begrenset antall plasser.   

 

Hvor?

Årets HøstCAMP er på Sjøstrand leirsted i den idylliske skjærgården utenfor Kristiansand. 

 

Pris og praktisk informasjon

I den grad nå samfunnet åpnes, åpner igjen også HLFU for å gjennomføre enkelte av våre aktiviteter. HLFU følger alle nasjonale og lokale krav og retningslinjer for smittevern. Vi benytter smittevernsveileder som er utarbeidet av Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner og Frivillighet Norge. 

Om du/ditt barn har symptomer på luftveisinfeksjoner etc. er det dessverre ingen mulighet for å delta på HøstCAMP. Vi tar våre medlemmers, tillitsvalgte og ansattes sikkerhet på største alvor. Prisen for å delta er kr 990. Det dekker opphold, mat, aktiviteter og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og får pengene igjen i etterkant. Med en gang du har fått beskjed om at du får plass på HøstCAMP må du bestille reise slik at du får billigst mulig billett. Programmet er under utarbeidelse og oversendes så snart dette foreligger.

 

Påmelding

Påmelding skjer kun via e-post til .
I påmeldingen må du skrive følgende informasjon:

-       Navn

-       Fødselsdato

-       Adresse, postadresse

-       Telefonnummer

-       E-postadresse

-       Kontaktinformasjon til foresatte

-       Ja/Nei til at du/ditt barn kan være med på bilder/film som brukes til HLFUs nettside, informasjon til kommende arrangement, Facebook, fagbladet Din Hørsel, medlemsbladet Hørt og Berørt og andre aktiviteter og dokumenter fra HLFU.

 

Av personvernhensyn bes informasjon om allergier eller annet som krever spesiell tilrettelegging om å deles pr. telefon til 482 50 029. 

 

Siste frist for påmelding er 30. august.

Kort tid etter fristen vil du få beskjed om du har fått plass. Da kan du bestille billett til/fra Kjevik Lufthavn eller Kristiansand Togstasjon. Du/dine foreldre må legge ut for billettene, men utgiftene etter billigst mulig reisemåte, vil du få refundert fra oss i etterkant av helgen ved utfylling av reiseregning.

 

Lederne for helgen kan møte deg og hjelpe til med ankomst og avreise fra Kjevik Lufthavn eller Kristiansand togstasjon. Dette må gis beskjed om etter du har mottatt bekreftelse på om du har fått plass. Om du bor i nærheten av Kristiansand og tar deg til Sjøstrand på egenhånd er dette også mulig. Ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

 

Har du spørsmål kontakt HLFU på post@hlfu.no

 

Vi håper å se akkurat DEG på HøstCAMP i år! J

Teleslynge

Pris:
990

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding