Hopp til innhold

Er du mellom 13 og 35 år og har en hørselsutfordring? - Da kan du være med på årets HøstCAMP!

Tid:
fredag 04. oktober 2019 17:00 - søndag 06. oktober 2019 13:00
Sted:
Solheim leirsted, Dvergsnesveien 501, Kristiansand
Påmelding:
Innen 1. september

Hva er HøstCamp?
HøstCampen er en årlig helgeleir i HLFU og en opplevelse DU også bør få med deg. Du får en morsom helg sammen med andre unge som har en hørselsutfordring. I løpet av helgen får du være med på mange spennende aktiviteter, både innendørs og utendørs J

For hvem?
Arrangementet er for ungdommer og unge voksne mellom 13 og 35 år og som har en hørselsutfordring. Man må være medlem av HLFU for å være med. Er du ikke medlem av HLFU kan du melde deg inn nå og bli med likevel. Det er førstemann til mølla-prinsippet!   

Hvor?
Årets HøstCamp er på Solheim leirsted i den idylliske skjærgården utenfor Kristiansand.

Pris og praktisk informasjon
Prisen for å delta er 890 kr. Det dekker opphold, mat, aktiviteter og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og får pengene igjen i etterkant. Med en gang du har fått beskjed om at du får plass på ungdomshelgen må du bestille reise slik at du får billigst mulig billett. Programmet er under utarbeidelse og oversendes så snart dette foreligger.

Påmelding

Påmelding skjer kun via
I påmeldingen må du skrive følgende informasjon:

-       Navn

-       Fødselsdato

-       Adresse, postadresse

-       Telefonnummer

-       E-postadresse

-       Kontaktinformasjon til foresatte

-       Ja/Nei til at du/ditt barn kan være med på bilder/film som brukes til HLFUs nettside, informasjon til kommende arrangement, Facebook, fagbladet Din Hørsel, medlemsbladet Hørt og Berørt og andre aktiviteter og dokumenter fra HLFU.

 

Av personvernhensyn bes informasjon om allergier eller annet som krever spesiell tilrettelegging om å deles pr. telefon til 482 50 029.

 

Siste frist for påmelding er 1. september. .

 

 Kort tid etter fristen vil du få beskjed om du har fått plass. Da kan du bestille billett til/fra Kjevik Lufthavn eller Kristiansand Togstasjon. Du/dine foreldre må legge ut for billettene, men utgiftene etter billigst mulig reisemåte, vil du få refundert fra oss i etterkant av helgen ved utfylling av reiseregning.

 

Lederne for helgen kan møte deg og hjelpe til med ankomst og avreise fra Kjevik Lufthavn eller Kristiansand togstasjon. Dette må gis beskjed om etter du har mottatt bekreftelse på om du har fått plass.  Om du bor i nærheten av Kristiansand og tar deg til Solheim på egenhånd er dette også mulig. Ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

 

Har du spørsmål kontakt HLFU på  

Vi håper å se akkurat DEG på HøstCamp i år!

 

 

 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding