Hopp til innhold

Er du mellom 18 og 35 år? - Har du hørselsutfordringer som for eksempel nedsatt hørsel, tinnitus, Menieres eller CI? - Ønsker du å bli kjent med andre som også har hørselsutfordringer? Da er HLFUs julebord midt i blinken for deg!

Tid:
fredag 16. november 2018 18:00 - søndag 18. november 2018 14:00
Sted:
Scandic Bodø, Sjøgata 23
Påmelding:
Bindene påmelding innen 4. oktober

Ved å delta på HLFUs julebordhelg får du:

- Oppleve Bodø
- nyte god mat og drikke
- testet egen grenser gjennom spennende aktiviteter
- mye sosial tid med både nye og gamle venner
- møte andre i samme situasjon som deg selv

PRAKTISK INFORMASJON OG PÅMELDING:

Julebordet er fra fredag 16. november til søndag 18. november på Scandic Bodø. Helgen er åpen for alle HLFU medlemmer i alderen 18-35 år. Er du ikke medlem av HLFU kan du melde deg inn nå og bli med likevel. Det er førstemann til mølla-prinsippet!

Prisen for hele helgen er en egenandel på kun 1090 kr. Dette dekker reise til og fra hjemmestedet ditt, opphold og mat og drikke. Innkvartering i dobbel/trippelrom. 

Påmeldingsfristen er 4. oktober 2018! NB – det er et begrenset antall plasser og påmelding er bindene. Du får beskjed like etter fristen om du har fått plass, du må da kjøpe billetter på billigst mulig reisemåte.  Du må legge ut for billetter selv til og fra oppmøtestedet og får igjen pengene i etterkant via reiseregning. Husk derfor å spare på alle kvitteringer. Nærmere informasjon om program, møtested, aktiviteter etc. kommer senere.

Påmeldingen skjer kun via e-post og må vi ha følgende informasjon:
- Navn
- Fødselsdato
- Adresse
- E-post
- Telefonnummer
- Ja/Nei til at du kan være med på bilder/film som brukes til HLFUs nettside, informasjon til kommende arrangement, Facebook, fagbladet Din Hørsel, medlemsbladet Hørt og Berørt og andre aktiviteter og dokumenter fra HLFU.

Av personvernhensyn bes informasjon om allergier eller annet som krever spesiell tilrettelegging om å deles pr. telefon til 482 50 029. Har du andre spørsmål før påmelding?
Kontakt ungdomskonsulenten på e-post eller tlf. 482 50 029 (mellom 09:00 og 15:00 på hverdager).  

Vi håper å seg deg i Bodø :)

 

 


 

Telesynge

Pris:
1090 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding