Hopp til innhold

Er du mellom 18 og 35 år? - Har du hørselsutfordringer som for eksempel nedsatt hørsel, tinnitus, Menieres eller CI? - Ønsker du å bli kjent med andre som også har hørselsutfordringer? Da er HLFUs julebordhelg midt i blinken for deg!

Tid:
fredag 19. november 2021 17:00 - søndag 21. november 2021 13:00
Sted:
Scandic City Fredrikstad
Påmelding:
Påmelding innen 10.okotber

Gjennom deltakelse får du: 

- Du får oppleve Fredrikstad
- Du får nyte god mat og drikke i godt selskap
- Du får testet egne grenser gjennom spennende aktiviteter
- Du får mye sosial tid med både nye og gamle venner
- Du får møte andre i samme situasjon som deg selv

Prisen for hele pakken er kun 1190 kr – reise inkludert!

 

PRAKTISK INFORMASJON OG PÅMELDING:
Julebordet er fra fredag 19. november til søndag 21. november på Scandic City Fredrikstad. Helgen er åpen for alle HLFU medlemmer i alderen 18-35 år. Er du ikke medlem av HLFU kan du melde deg inn nå og bli med likevel. Det er førstemann til mølla-prinsippet!

Prisen for hele helgen er en egenandel på kun 1190 kr. Dette dekker reise til og fra hjemmestedet ditt, opphold og mat og drikke. Innkvartering i dobbel/trippelrom.  

Påmeldingsfristen er 10. oktober 2021! NB – det er et begrenset antall plasser og påmelding er bindene. Du får beskjed like etter fristen om du har fått plass, du må da kjøpe billetter på billigst mulig reisemåte.  Du må legge ut for billetter selv til og fra oppmøtestedet og får igjen pengene i etterkant via reiseregning. Husk derfor å spare på alle kvitteringer. Nærmere informasjon om program, møtested, aktiviteter etc. kommer senere.

Påmeldingen skjer kun via e-post til og må vi ha følgende informasjon:

- Navn
- Fødselsdato
- Adresse
- E-post
- Telefonnummer
- Ja/Nei til at du kan være med på bilder/film som brukes til HLFUs nettside, informasjon til kommende arrangement, Facebook, fagbladet Din Hørsel, medlemsbladet Hørt og Berørt og andre aktiviteter og dokumenter fra HLFU.

Av personvernhensyn bes informasjon om allergier eller annet som krever spesiell tilrettelegging om å deles pr. telefon til 482 50 029. Har du andre spørsmål før påmelding?

Kontakt ungdomskonsulenten på eller tlf. 482 50 029 (mellom 09:00 og 14:30 på hverdager).   

Vi tar forbehold om eventuelle lokale/nasjonale restriksjoner knyttet til den pågående coronapandemien når det kommer til avholdelse av arrangementet.

 

Vi håper å se deg der :) 

Skrivetolk og telelsynge

Pris:
Egenandel på 1190 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding