Hopp til innhold

Har dere utfordringer i lokallaget? Har dere tiltak som fungerer bra? Ønsker du å høre hvordan andre lokallag drives og dele av dine erfaringer? Kanskje har du også en mening om hva HLFU bør jobbe med eller hvilken retning HLFU skal ta? Da er HLFUs ledermøte den rette arenaen for deg som lokallagsleder.

Tid:
lørdag 02. september 2017 12:00 - søndag 03. september 2017 15:00
Sted:
Hørselens Hus, 1. etg, Brynsveien 13, Oslo
Påmelding:
Påmelding innen 30. juli til glenn@hlfu.no

For fjerde gang arrangerer HLFU ledermøte for våre lokallagsledere. Vi ønsker å høre om dine erfaringer og bidra til at du føler deg trygg i rollen som lokallagsleder gjennom å heve din kompetanse og kunnskap om HLFU og drift av et lokallag. Innholdsmessig vil ledermøtet bygge videre på sentrale elementer fra styrekurset i april. Deltakelse på ledermøtet vil også gi deg en god mulighet til å bli bedre kjent med andre lokallagsledere, samt leder og nestleder i HLFU sentralt.

Praktisk informasjon
Egenandelen er satt til kr 800, og kan kostnadsføres i lokallaget. Egenandelen dekker opphold, mat og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og du får pengene igjen i etterkant via utfylling av reiseregning.

Møtet avholdes i HLFs lokaler i 1. etg på Brynseng (Brynsveien 13) i Oslo og alle deltakere innlosjeres på Radisson Blu Hotel, Oslo Alna. Programmet starter lørdag kl 12:00 og avsluttes søndag kl 15:00. (Ved tidlig/senere ankomst er det selvsagt mulig å møte tidligere/senere på lørdagen).

Faktura for egenandelen vil bli utsendt etter påmelding. Påmelding er bindene og skjer via e-post til glenn@hlfu.no, innen 30. juli. Dersom du som lokallagsleder ikke har mulighet til å delta på ledermøtet, er nestleder velkommen til å delta.

Vi håper å se deg på ledermøtet som vil være spennende, lærerikt og veldig
sosialt!  :) 

 

 

 

Tilrettelagt med teleslynge

Pris:
Egenandel på 800 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding