Hopp til innhold

Vi går snart inn i sommerferie, men forbereder oss allerede nå til høsten. Med dette inviterer vi til ledermøte for våre lokallagsledere. Vi ønsker å høre om dine erfaringer og bidra til at du føler deg trygg i rollen som lokallagsleder gjennom å heve din kompetanse og kunnskap om HLFU og drift av et lokallag. Innholdsmessig vil ledermøtet bygge videre på sentrale elementer fra styrekurset i april. Deltakelse på ledermøtet vil også gi deg en god mulighet til å bli bedre kjent med andre lokallagsledere, samt leder og nestleder i HLFU sentralt.

Tid:
lørdag 11. september 2021 12:00 - søndag 12. september 2021 15:00
Sted:
HLF, Brynsveien 13, Oslo
Påmelding:
Påmelding innen 9.august

Har dere utfordringer i lokallaget? Har dere tiltak som fungerer bra? Ønsker du å høre hvordan andre lokallag drives og dele av dine erfaringer? Kanskje har du også en mening om hva HLFU bør jobbe med eller hvilken retning HLFU skal ta? Da er HLFUs ledermøte den rette arenaen for deg som lokallagsleder.

Praktisk informasjon Egenandelen er satt til kr 1090, og kan kostnadsføres i lokallaget (LNU FRIFOND midler kan ikke brukes) Egenandelen dekker opphold, mat og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og du får pengene igjen i etterkant via utfylling av reiseregning.

Møtet avholdes i HLFs lokaler i 1. etg på Brynseng (Brynsveien 13) i Oslo og alle deltakere innlosjeres på Scandic Helsfyr. Programmet starter lørdag kl 12:00 og avsluttes søndag kl 15:00. (Ved tidlig/senere ankomst er det selvsagt mulig å møte tidligere/senere på lørdagen). Det vil også være mulighet for digital deltakelse. Dette må opplyses om i påmeldingen. Egenandel vil da bortfalle.

Faktura for egenandelen vil bli utsendt etter påmelding. Påmelding er bindene og skjer via e-post til , innen 9. august. Dersom du som lokallagsleder ikke har mulighet til å delta på ledermøtet, er nestleder velkommen til å delta.

 

Vi håper å se deg på ledermøtet som vil være spennende, lærerikt og veldig sosialt!:) 

 

Telelslynge

Pris:
Egenandel på 1090 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding