Hopp til innhold

For sjette gang arrangerer HLFU ledermøte for våre lokallagsledere. Vi ønsker å høre om dine erfaringer og bidra til at du føler deg trygg i rollen som lokallagsleder gjennom å heve din kompetanse og kunnskap om HLFU og drift av et lokallag.

Tid:
lørdag 31. august 2019 12:00 - søndag 01. september 2019 15:00
Sted:
Scandic Maritim, Åsbygata 3, Haugesund
Påmelding:
Påmelding innen 4. august

 

Innholdsmessig vil ledermøtet bygge videre på sentrale elementer fra styrekurset i april. Deltakelse på ledermøtet vil også gi deg en god mulighet til å bli bedre kjent med andre lokallagsledere, samt leder og nestleder i HLFU sentralt.

Har dere utfordringer i lokallaget? Har dere tiltak som fungerer bra? Ønsker du å høre hvordan andre lokallag drives og dele av dine erfaringer? Kanskje har du også en mening om hva HLFU bør jobbe med eller hvilken retning HLFU skal ta? Da er HLFUs ledermøte den rette arenaen for deg som lokallagsleder.

Praktisk informasjon
Egenandelen er satt til kr 1090 og kan kostnadsføres i lokallaget. Egenandelen dekker opphold, mat og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og du får pengene igjen i etterkant via utfylling av reiseregning.

Møtet avholdes på Scandic Maritim i Haugesund (Åsbygata 3) og alle deltakere innlosjeres på hotell. Programmet starter lørdag kl 12:00 og avsluttes søndag kl 15:00. (Ved tidlig/senere ankomst er det selvsagt mulig å møte tidligere/senere på lørdagen). Programmet er under utarbeidelse og oversendes så snart dette foreligger.

Faktura for egenandelen vil bli utsendt etter påmelding. Påmelding er bindene og skjer via e-post til , innen 4. august. Dersom du som lokallagsleder ikke har mulighet til å delta på ledermøtet, er nestleder velkommen til å delta.

Vi håper å se deg på ledermøtet som vil være spennende, lærerikt og veldig sosialt! J

 

Teleslynge

Pris:
Egenandel på 1090 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding