Hopp til innhold

Året er allerede godt i gang og det nærmer seg HLFUs styrekurshelg den 17. til 18. april. Styrekurset arrangeres på Hørselens Hus, på Brynseng i Oslo og blir en god kombinasjon av opplæring i styrearbeid og organisasjon. I tillegg til et spennende sosialt program😊

Tid:
lørdag 17. april 2021 11:00 - søndag 18. april 2021 14:00
Sted:
Brynsveien 13, Oslo
Påmelding:
Innen 14. mars

Som styremedlem i et lokallag har du kanskje vært aktiv en stund eller du er helt fersk i styret. Uansett fartstid i HLFU, det er mange spørsmål som dukker opp. Styrekurset er også en glimrende mulighet til å bli kjent med de andre styrene i HLFU og samtidig ha det gøy! Her vil det være noe for alle, uavhengig om du er mangeårig leder, styremedlem eller nyvalgt varamedlem!

Hvert lokallag er reservert en fysisk plass, men det forsøkes å tilrettelegges for at alle i lokallagsstyrene som vil være med skal få delta. Vi håper at det skal være mulig å samles fysisk, men på grunn av usikkerhet rundt pandemien må vi ta et forbehold om at dette kanskje ikke vil være mulig eller at det blir begrensninger på hvor mange som kan samles. Det vil tilrettelegges for at styrekurset også gjennomføres digitalt. Det vil ikke være begrensing på hvor mange som kan delta digitalt fra lokallagene, men man må fortsatt melde seg på. Mer informasjon sendes ut om dette etter påmeldingsfristens utløp.

Påmeldingsfristen er satt til 14.mars og du melder deg på via telefon, 482 50 029, eller . Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:

·       Navn

·       Adresse og postnummer

·       Fødselsdato

·       Telefon og e-post

·       Lokallag og styreverv

Informasjon om spesielle behov for tilrettelegging, matallergier og annet må ringes eller tekstes inn til 482 50 029 da sensitive personopplysninger ikke kan sendes på mail.

Du/Dere må bestille tog/buss/fly billetter til Oslo, fortløpende når påmeldingen blir bekreftet. Egenandelen er 1100 kr per deltaker. Egenandelen kan betales av lokallaget. Husk at Frifond midler ikke kan benyttes. Ved digital deltakelse betales ikke egenandel. HLFU dekker opphold og reise. Reiseutgifter etter billigste reisemåte refunderes via reiseregning i etterkant av helgen. Oppmøte er på Hørselens hus da innsjekk på hotellet vil bli gjort i felleskap etter programslutt på lørdag.  

Program for helgen vil bli sendt ut til påmeldte deltakere så fort det foreligger.    

Teleslynge

Pris:
Egenandel 1100 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding