Hopp til innhold

Det har vært et spesielt halvår for alle grunnet pandemien og vi måtte dessverre avlyse styrekurshelgen i april på grunn av dette. Samfunnet har nå åpnet mer opp og dette gjør at HLFU også kan gjennomføre aktivitet. HLFU har et stort ønske om å gi alle våre tillitsvalgte god skolering og opplæring, så vi prøver igjen. Grunnet situasjonen ser vi at det mest hensiktsmessige vil være å kombinere styrekurset med ledermøtet og vi vil legge opp til en god kombinasjon av opplæring i styrearbeid og organisasjon basert på de ulike styrevervene. I tillegg blir det et spennende sosialt program!

Tid:
lørdag 17. oktober 2020 11:00 - søndag 18. oktober 2020 15:00
Sted:
FFO Vestland, Vestre Strømkai 7-9
Påmelding:
Påmelding innen 13. september

Som styremedlem i et lokallag har du kanskje vært aktiv en stund eller du er helt fersk i styret. Uansett fartstid i HLFU, det er mange spørsmål som dukker opp. Hva er egentlig oppgavene til et styre? Hva må jeg huske på i løpet av året? Hva kan jeg gjøre for å få flere til å komme på treffene våre? Hvordan jobber jeg med kommunikasjon og interessepolitikk? Hvordan fungerer egentlig HLFU? 

Svar på alle disse spørsmålene og mye mer vil du lære om i løpet av helgen! Styrekurset og ledermøtet er også en glimrende mulighet til å bli kjent med de andre styrene i HLFU og samtidig ha det gøy! Det vil bli lagt opp til separat styrekurs og ledermøte med en felles del for begge kurs. Styrekurset/ledermøtet avholdes i FFO Vestlands lokaler i Bergen (Aasegården, Vestre Strømkai 7-9) 17. oktober (separat del) og i møtelokaler på Scandic Ørnen 18. oktober (felles del). Vi starter opp med noe å bite fra kl 11.00, med kursstart kl 12.00 på lørdagen. Avslutning ca kl 15.00 på søndag. 

Hvert lokallag er reservert tre plasser, men det forsøkes å tilrettelegges for at alle i lokallagsstyrene som vil være med skal få delta. 

Påmeldingsfristen er satt til 13.september og du melder deg på via telefon, 482 50 029, eller . Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:

• Navn

• Adresse og postnummer

• Fødselsdato

• Telefon og e-post

• Lokallag og styreverv

Informasjon om spesielle behov for tilrettelegging, matallergier og annet må ringes eller tekstes inn til 482 50 029, da sensitive personopplysninger ikke kan sendes på e-post. 

HLFU følger til enhver tid alle nasjonale og lokale krav og retningslinjer for smittevern. Vi benytter smittevernsveileder som er utarbeidet av Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner og Frivillighet Norge. Vi gjør oppmerksom på at om man har symptomer på luftveisinfeksjoner etc. i forkant av kurset så er det dessverre ingen mulighet for å kunne delta. Vi tar våre medlemmers, tillitsvalgte og ansattes sikkerhet på største alvor. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer i smittesituasjon og nasjonale/lokale smittevernregler som kan føre til avlyst kurs.

Du/dere må bestille tog-/buss-/flybilletter til Bergen, fortløpende når påmeldingen blir bekreftet. Egenandelen er 1100 kr per deltaker. Egenandelen kan betales av lokallaget. Husk at Frifond-midler ikke kan benyttes. HLFU dekker opphold og reise. Reiseutgifter etter billigste reisemåte refunderes via reiseregning i etterkant av helgen. Oppmøte er i FFO Vestlands lokaler, da innsjekk på hotellet vil bli gjort i felleskap etter programslutt på lørdag.  

Program for helgen vil bli sendt ut til påmeldte deltakere så fort det foreligger. 

Ta kontakt om du har spørsmål :) 

Teleslynge

Pris:
Egenandel på 1100 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding