Hopp til innhold

Året er allerede godt i gang og det nærmer seg HLFUs styrekurshelg den 1. til 2. april. Styrekurset blir en god kombinasjon av opplæring i styrearbeid og organisasjon. I tillegg til et spennende sosialt program!

Tid:
lørdag 01. april 2017 11:00 - søndag 02. april 2017 15:00
Sted:
Hørselens Hus, Brynsveien 13, Oslo
Påmelding:
Påmeldingsfrist 26. februar

Som styremedlem i et lokallag har du kanskje vært aktiv en stund eller du er helt fersk i styret. Uansett fartstid i HLFU, det er mange spørsmål som dukker opp. Hva er egentlig oppgavene til et styre? Hva må jeg huske på i løpet av året? Hva kan jeg gjøre for å få flere til å komme på treffene våre? Hvordan setter jeg opp et regnskap? Hvordan fungerer egentlig HLFU?

Svar på alle disse spørsmålene og mye mer vil du lære om i løpet av helgen! Styrekurset er også en glimrende mulighet til å bli kjent med de andre styrene i HLFU og samtidig ha det gøy! Her vil det være noe for alle, uavhengig om du er mangeårig leder, styremedlem eller nyvalgt varamedlem!

Hvert lokallag er reservert to plasser, men det forsøkes å tilrettelegges for at alle i lokallagsstyrene som vil være med skal få delta.

Du melder deg på via telefon til 482 50 029 eller e-post.
Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:
• Navn
• Adresse og postnummer
• Fødselsdato
• Telefon og e-post
• Lokallag og styreverv
• Informasjon om spesielle behov for tilrettelegging, matallergier og annet

Du/Dere må bestille tog/buss/fly billetter til Oslo, fortløpende når påmeldingen blir bekreftet. Egenandelen er 650 kr per deltaker, som kan belastes lokallaget og HLFU dekker opphold og reise. Reiseutgifter etter billigste reisemåte refunderes via reiseregning i etterkant av helgen. Tilreisende lokallag vil bli innlosjert på Radisson Blu Hotel Alna. Oppmøte er på Hørselens Hus på Brynseng, da innsjekk på hotellet vil bli gjort i felleskap etter programslutt på lørdag. 

Program for helgen vil bli sendt ut til påmeldte deltakere så fort det foreligger.   

Teleslynge

Pris:
Egenandel 650 kr
Last ned:
Invitasjon styrekurs.pdf

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding