Hopp til innhold

Året er allerede godt i gang og det nærmer seg HLFUs styrekurshelg den 7. til 8. april. Styrekurset arrangeres i HLFs lokaler i Hørselens Hus, Brynsveien 13, Oslo og blir en god kombinasjon av opplæring i styrearbeid og organisasjon. I tillegg til et spennende sosialt program!

Tid:
lørdag 07. april 2018 12:00 - søndag 08. april 2018 15:00
Sted:
Hørselens Hus, Brynsveien 13, Oslo
Påmelding:
Påmelding innen 27. februar

Som styremedlem i et lokallag har du kanskje vært aktiv en stund eller du er helt fersk i styret. Uansett fartstid i HLFU, det er mange spørsmål som dukker opp. Hva er egentlig oppgavene til et styre? Hva må jeg huske på i løpet av året? Hva kan jeg gjøre for å få flere til å komme på treffene våre? Hvordan jobber jeg med kommunikasjon og interessepoltikk? Hvordan fungerer egentlig HLFU?

Svar på alle disse spørsmålene og mye mer vil du lære om i løpet av helgen! Styrekurset er også en glimrende mulighet til å bli kjent med de andre styrene i HLFU og samtidig ha det gøy! Her vil det være noe for alle, uavhengig om du er mangeårig leder, styremedlem eller nyvalgt varamedlem! :)

Hvert lokallag er reservert tre plasser, men det forsøkes å tilrettelegges for at alle i lokallagsstyrene som vil være med skal få delta.

Påmeldingsfristen er satt til 27. februar og du melder deg på via telefon til 977 14 874 eller på e-post. Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:

Navn
Adresse og postnummer
Fødselsdato
Telefon og e-post
Lokallag og styreverv
Informasjon om spesielle behov for tilrettelegging, matallergier og annet

Du/Dere må bestille tog/buss/fly billetter til Oslo, fortløpende når påmeldingen blir bekreftet. Egenandelen er 900 kr per deltaker, som kan belastes lokallaget og HLFU dekker opphold og reise. Reiseutgifter etter billigste reisemåte refunderes via reiseregning i etterkant av helgen. Tilreisende lokallag vil bli innlosjert på Radisson Blu Hotel Alna. Oppmøte er på Hørselens Hus på Brynseng, da innsjekk på hotellet vil bli gjort i felleskap etter programslutt på lørdag.  

Program for helgen vil bli sendt ut til påmeldte deltakere så fort det foreligger.    

 

Tilrettelagt med teleslynge

Pris:
Egenandel på 900 kr
Last ned:
Invitasjon til styrekurshelg 2018 HLFU.pdf

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding