Hopp til innhold

Året er allerede godt i gang og det nærmer seg HLFUs styrekurshelg den 6. til 7. april. Styrekurset arrangeres i Hørselens Hus, Brynsveien 13, Oslo og blir en god kombinasjon av opplæring i styrearbeid og organisasjon. I tillegg til et spennende sosialt program!

Tid:
lørdag 06. april 2019 12:00 - søndag 07. april 2019 15:00
Sted:
Hørselens Hus, Brynsveien 13, Oslo
Påmelding:
Påmelding innen 24. februar

Som styremedlem i et lokallag har du kanskje vært aktiv en stund eller du er helt fersk i styret. Uansett fartstid i HLFU, det er mange spørsmål som dukker opp. Hva er egentlig oppgavene til et styre? Hva må jeg huske på i løpet av året? Hva kan jeg gjøre for å få flere til å komme på treffene våre? Hvordan jobber jeg med kommunikasjon og interessepoltikk? Hvordan fungerer egentlig HLFU?

Svar på alle disse spørsmålene og mye mer vil du lære om i løpet av helgen! Styrekurset er også en glimrende mulighet til å bli kjent med de andre styrene i HLFU og samtidig ha det gøy! Her vil det være noe for alle, uavhengig om du er mangeårig leder, styremedlem eller nyvalgt varamedlem! J

Hvert lokallag er reservert tre plasser, men det forsøkes å tilrettelegges for at alle i lokallagsstyrene som vil være med skal få delta.

Påmeldingsfristen er satt til 24. februar og du melder deg på via telefon til 482 50 029 eller . Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:

 

  • Navn

  • Adresse og postnummer

  • Fødselsdato

  • Telefon og e-post

  • Lokallag og styreverv

    Informasjon om spesielle behov for tilrettelegging, matallergier og annet må ringes eller tekstes inn til 482 50 029 da sensitive personopplysninger ikke kan sendes på mail.

 

Du/Dere må bestille tog/buss/fly billetter til Oslo, fortløpende når påmeldingen blir bekreftet. Egenandelen er 1100 kr per deltaker, som kan belastes lokallaget og HLFU dekker opphold og reise. Reiseutgifter etter billigste reisemåte refunderes via reiseregning i etterkant av helgen. Oppmøte er på Hørselens Hus da innsjekk på hotellet vil bli gjort i felleskap etter programslutt på lørdag.  

 

Program for helgen vil bli sendt ut til påmeldte deltakere så fort det foreligger.    

 

 NB! Kurssted er oppdatert fra Trondheim til Oslo.

 

Teleslynge

Pris:
Egenandel på 1100 kr
Last ned:
Styrekurs invitasjon 2019.pdf

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding