Hopp til innhold

Året er allerede godt i gang og det nærmer seg HLFUs styrekurshelg den 18. til 19. april. Styrekurset arrangeres på Hørselens Hus, på Brynseng i Oslo og blir en god kombinasjon av opplæring i styrearbeid og organisasjon.

Tid:
lørdag 18. april 2020 11:00 - søndag 19. april 2020 15:00
Sted:
Hørselens Hus, Brynsveien 13, Oslo
Påmelding:
Påmelding innen 1. mars

Som styremedlem i et lokallag har du kanskje vært aktiv en stund eller du er helt fersk i styret. Uansett fartstid i HLFU, det er mange spørsmål som dukker opp. Hva er egentlig oppgavene til et styre? Hva må jeg huske på i løpet av året? Hva kan jeg gjøre for å få flere til å komme på treffene våre? Hvordan jobber jeg med kommunikasjon og interessepolitikk? Hvordan fungerer egentlig HLFU? 

Svar på alle disse spørsmålene og mye mer vil du lære om i løpet av helgen! Styrekurset er også en glimrende mulighet til å bli kjent med de andre styrene i HLFU og samtidig ha det gøy! Her vil det være noe for alle, uavhengig om du er mangeårig leder, styremedlem eller nyvalgt varamedlem! ☺ 
 

Påmeldingsfristen er satt til 1.mars og du melder deg på via telefon, 97433780, eller e-post post@hlfu.no. Påmeldingen må inneholde følgende informasjon:

• Navn

• Adresse og postnummer

• Fødselsdato

• Telefon og e-post

• Lokallag og styreverv
   

Du/Dere må bestille tog/buss/fly billetter til Oslo, fortløpende når påmeldingen blir bekreftet. Egenandelen er 1100 kr per deltaker.  Reiseutgifter etter billigste reisemåte refunderes via reiseregning i etterkant av helgen. 

Kurset vil være utstyrt med teleslynge

Pris:
Egenandel på 1100kr
Last ned:
Styrekurs invitasjon 2020.pdf

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding