Hopp til innhold

SummerCAMP er en årlig tradisjon i HLFU og en opplevelse DU også bør få med deg. Du får fem herlig dager på Sørlandet sammen med andre unge som har en hørselsutfordring. Vi har en god aldersspredning på deltakerne på SummerCAMP og i løpet av dagene får du være med på mange spennende aktiviteter! Arrangementet er rusfritt!

Tid:
onsdag 29. juni 2022 15:00 - søndag 03. juli 2022 13:00
Sted:
Nærsnestangen 48, Nærsnes
Påmelding:
Påmelding innen 15.mai

For hvem?
Du som kan være med er mellom 13 og 35 år, medlem av HLFU og har en hørselsutfordring. Er du ikke medlem av HLFU kan du melde deg inn nå og bli med likevel.

Hvor?
Årets SummerCAMP er på Strandheim ved Nærsnes i Asker, et vakkert sted rett ved sjøen med egen strand, vollyball/forballbane og mye mer! 

Pris og praktisk informasjon
Prisen for å delta er 1190 kr. Det dekker opphold, mat, aktiviteter og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og du får pengene igjen i etterkant via utfylling av reiseregning. Med en gang du har fått beskjed om at du får plass på SummerCAMP må du bestille reise slik at du får billigst mulig billett. SummerCAMP begynner onsdag 29. juni, med oppmøte etter kl 15.00 og helst før kl. 19:00, og avsluttes søndag 3. juli. kl. 13:00.

Påmeldingfristen er innen 15. mai. 

Påmelding er bindene, og kan kun gjøres ved å sende e-post til .

I påmeldingen må du skrive følgende informasjon:
-        Navn
-        Fødselsdato
-        Adresse
-        Telefonnummer
-        E-postadresse
-        Du som er under 18 år må også ta med kontaktinformasjon til foresatte.

Informasjon om allergier eller annet som krever spesiell tilrettelegging må gis beskjed om ved å ringe til 482 50 029 før påmeldingsfristen 15. mai (kontortid mellom 08:30 og 14:30)

Ved påmelding samtykker du til at HLFU kan bruke og lagre personinformasjonen du sender inn. Personinformasjonen skal brukes til avvikling av SummerCamp 2022, samt til innrapportering etter arrangementet er avsluttet.

Har du spørsmål? Kontakt HLFU på eller tlf. 482 50 029.

 

Vi håper å se akkurat DEG på SummerCAMP i år! J

 

Teleslynge

Pris:
Egenandel på 1190 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding