Hopp til innhold

SummerCAMP er en årlig tradisjon i HLFU og en opplevelse DU også bør få med deg. Du får fem herlig dager på Sørlandet sammen med andre unge som har en hørselsutfordring. Vi har en god aldersspredning på deltakerne på SummerCAMP og i løpet av dagene får du være med på mange spennende aktiviteter! Arrangementet er rusfritt!

Tid:
onsdag 28. juni 2023 12:00 - søndag 02. juli 2023 12:00
Sted:
Oppmøtested kommer - vi drar opp samlet for de som ønsker. Man kan også komme seg opp på egen hånd.
Påmelding:
Påmelding innen 15. mai til

For hvem?
Du som kan være med er mellom 13 og 35 år, medlem av HLFU og har en hørselsutfordring. Er du ikke medlem av HLFU kan du melde deg inn nå og bli med likevel.

Hvor?
Årets SummerCAMP er lagt til Trollaktiv Adventure Park ved Evje i Agder. Der tilbys white water raftingklatreparkfjellklatring,zipliner, sykkel   parkSUP,PumpTrack, teambuildingpaintball, m.m.

Pris og praktisk informasjon
Prisen for å delta er 1190 kr. Det dekker opphold, mat, aktiviteter og reise etter billigste reisemåte. Reisen må du legge ut for selv og du får pengene igjen i etterkant via utfylling av reiseregning. Med en gang du har fått beskjed om at du får plass på SummerCAMP må du bestille reise slik at du får billigst mulig billett. SummerCAMP begynner onsdag 28. juni. Vi kommer tilbake til oppmøtested og klokkeslett når dette er klart. 

Påmeldingsfristen er innen 15. mai
Påmelding er bindene, og kan kun gjøres ved å sende e-post til .

I påmeldingen må du skrive følgende informasjon:

-        Navn

-        Fødselsdato

-        Adresse

-        Telefonnummer

-        E-postadresse

 

-        Du som er under 18 år må også ta med kontaktinformasjon til foresatte.

Informasjon om allergier eller annet som krever spesiell tilrettelegging må gis beskjed om ved å sende sms til 482 50 029 før påmeldingsfristen. Ved påmelding samtykker du til at HLFU kan bruke og lagre personinformasjonen du sender inn. Personinformasjonen skal brukes til avvikling av SummerCamp 2023, samt til innrapportering etter arrangementet er avsluttet.

Har du spørsmål? Kontakt HLFU på .  

 Vi håper å se akkurat DEG på SummerCAMP i år!

 

 

  

Pris:
1190 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding