Hopp til innhold

Tradisjonen tro arrangerte HLFU julebord for sine medlemmer mellom 18 og 35 år, helgen 25. til 27. november. Denne gangen var arrangementet lagt til Stavanger Airport Hotel på Sola flyplass og 26 deltakere fra hele landet møtte opp til en helg med faglig og sosialt innhold, samt god mat og drikke. Det var også knyttet stor spenning til HLFUs nye informasjonsfilm som hadde premiere på arrangementet.

Viktig arena Som en sosial arena er julebordhelgen viktig for HLFUs medlemmer. Her kan man komme sammen, dele erfaringer og diskutere utfordringer og gleder i hverdagen, nye bekjentskaper knyttes og gamle venner møtes. I tillegg til den sosiale delen, får deltakerne faglig påfyll gjennom gruppeoppgaver, workshops og presentasjoner der mestring, fellesskap og teambuilding står sentralt sier HLFUs leder Glenn Storsletten. Han trekker også frem at han får mange tilbakemeldinger fra deltakerne på at denne typen arrangementer gir mye tilbake til den enkelte og at mange allerede gleder seg til neste år.  

Ny informasjonsfilm Sentralt på programmet denne helgen var premieren på HLFUs nye informasjonsfilm. Filmen er et resultat av det LNU-støttede prosjektet «Hør hva jeg har å si!», som HLFU har jobbet med i 2015 og 2016. Produksjonsselskapet Globus Media har stått bak produksjonen i tett samarbeid med HLFUs prosjektgruppe og medlemmer fra hele landet har bidratt inn i prosjektet og filmen med sine historier og synspunkter.  

Vi håper at filmen kan vise hva HLFUs felleskap kan bety for unge med hørselsutfordringer og at den kan bidra til økt bevisstgjøring og større åpenhet rundt hørselsutfordringer blant unge, sier bidragsyter i filmen og nestleder i HLFU Martin Holden.   

Leder Glenn Storsletten, som har vært en del av prosjektgruppen, sier seg enig og legger til at filmen er viktig for HLFUs synlighet. HLFU har ikke produsert film tidligere og vi ser at vi kan nå ut til mange gjennom denne typen medium. Hele prosjektet har vært lærerik for HLFU som organisasjon og vi har vokst mye på denne prosessen. Storsletten legger også til at det, i tillegg til informasjonsfilmen, er produsert en liten reklamesnutt til bruk på reklamefrie dager på tv og i andre sammenhenger der det er relevant.    

Visningen av filmen fikk strålende mottagelse og gode tilbakemeldinger fra deltakerne på julebordet. Det var stor enighet om at filmen vil bidra til å normalisere det å være ung og hørselshemmet.   

Både informasjonsfilmen og reklamefilmen kan du se på HLFUs Facebookside og YouTubekanal, samt her på nettsiden (oppe til høyre).  

Les mer om prosjektet og filmproduksjonen her.

 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding