Hopp til innhold

"Sammen er vi sterkere!"

Bli med på noe gøy! Er du en av mange som gjerne skule hatt med flere unge på aktiviteter i HLF? Eller er du en av de unge som aldri har vært med på en aktivitet i HLF?

SummerCAMP 2018

Sol, sommar, bading og SummerCAMP i Kristiansand. Nok ein gong har HLFU arrangert SummerCAMP på idylliske Sjøstrand like utafor Kristiansand.

Openheitserklæring: Vi er bra nok!

Openheitserklæring frå HLFU sin Generalforsamling 2018: Vi er bra nok! Adressat: Statsministerens kontor, HLF, Din Hørsel, Kunnskapsdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet, Arbeids- og sosialdepartementet, hlfu.no.

Jeg er bra nok!

Med støtte fra Extrastiftelsen har HLFU gjennomført prosjektet «Jeg er bra nok!» for ungdom og unge voksne mellom 13 og 35 år med hørselsutfordringer. Lørdag 14. april ble siste prosjektsamling avholdt i Lillestrøm, denne gang for unge yrkesaktive.

Styrekurshelg

Et klassisk vårtegn hos HLFU er at det er styrekurs for nye og erfarne tillitsvalgte. I år ble styrekurset arrangert på Hørselens Hus i Oslo.

Generalforsamling 2018

Helgen 16.- 18. mars 2018 avholdt HLFU sin årlige Generalforsamling, i år på Scandic Hotell Bystranda i Kristiansand.

Har du lyst til å være med å starte opp HLFU Sogn og Fjordane?

Vi er nå på jakt etter medlemmer i Sogn og Fjordane som kan tenke seg å bidra til å starte opp lokallag i fylket. Vi har allerede to engasjerte medlemmer som ønsker å starte opp et lokallag, men vi trenger flere for å kunne starte opp. Bli med!

"Jeg er bra nok!"-prosjektsamling i Bergen

Med støtte fra Extrastiftelsen gjennomfører HLFU prosjektet «Jeg er bra nok!» for unge og unge voksne mellom 13 og 35 år med hørselsutfordringer. I den forbindelse avholdt vi første samling for ungdom mellom 13 til 19 år på Scandic Flesland Airport den 4. november. Samlingen hadde fokus på det å mentalt mestre en hørselsutfordring, samt hvordan man kan takle fysiske plager knyttet til hørselshemming. Det var også fokus på å ha det hyggelig og bli kjent med hverandre :) 

Internasjonal SummerCAMP 2017

Fra 21. til 25. juni avholdt HLFU, i samarbeid med International Federation of Hard of Hearing Young People (IFHOHYP), internasjonal SummerCAMP på Sjøstrand utenfor Kristiansand. Det ble en leir fylt med innholdsrike dager, nye vennskap, god mat og flotte omgivelser.

Julebordhelg med premiere på HLFUs nye informasjonsfilm

Tradisjonen tro arrangerte HLFU julebord for sine medlemmer mellom 18 og 35 år, helgen 25. til 27. november. Denne gangen var arrangementet lagt til Stavanger Airport Hotel på Sola flyplass og 26 deltakere fra hele landet møtte opp til en helg med faglig og sosialt innhold, samt god mat og drikke. Det var også knyttet stor spenning til HLFUs nye informasjonsfilm som hadde premiere på arrangementet.

HøstCAMP 2016

Helgen 30.09.16 til 02.10.16 gjennomførte HLFU vårt heilt nye arrangement, nemlig HøstCAMP, på Solhaug feriested utenfor Fredrikstad i Østfold.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding