Hopp til innhold

Bli med på noe gøy! Er du en av mange som gjerne skule hatt med flere unge på aktiviteter i HLF? Eller er du en av de unge som aldri har vært med på en aktivitet i HLF?

Vi har nå startet et prøveprosjekt i tett samarbeid med HLF hvor målet er å skape trygghet og ufarliggjøre den usynlige barrieren som mange av HLFUs medlemmer legger til grunn ved en overgang fra HLFU til HLF. Målet med prøveprosjektet er å få med flere unge med hørselsutfordringer i aktivitet også ved overgangen til HLF. HLF og deres fylkes- og lokallag sitter på store nettverk og ressurser som også HLFU og våre medlemmer vil kunne ha god nytte av. Vi ønsker å få verdifull informasjon og tilbakemelding på hva medlemmene ønsker og ser for seg. Vi ønsker å skape relevante og attraktive tilbud for både medlemmene i HLFU og HLF. Vi kan love deg to samlinger med mye gøy, nye erfaringer og gode diskusjoner! Det er selvsagt mulig å delta på alle samlinger, eller bare en av de. Alt etter hva som passer deg. Det er et begrenset antall plasser, men vi håper at akkurat DU har mulighet til å bli med!

I første omgang er prosjektet begrenset til følgende lokallag i HLFU og fylkeslag i HLF:

Aktiviteter i HLFU Region Øst - HLF Oslo
Aktiviteter i HLFU Hordaland - HLF Hordaland
Aktiviteter i HLFU Midt-Norge - HLF Trøndelag

Det er satt opp to samlinger i hver region/fylke, som vil avholdes i løpet av høsten.

Ved å trykke på det enkelte HLFU-laget finner du informasjon om tid og sted for hver samling, samt hvordan du melder deg på. Du er hjertelig velkommen til å delta om du tilhører et av disse lagene :)

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding