Hopp til innhold

HLFU Midt-Norge trenger frivillige for å kunne opprettholde det gode tilbudet med sosiale aktiviteter til våre medlemmer. Vi trenger DEG til bli med i styret og vi kan love deg et spennende og givende arbeid med mye gøy! :)

Tid:
fredag 01. januar 2021 00:00 - søndag 28. februar 2021 00:00
Sted:
HLFU Midt-Norge
Påmelding:
Hei!
 
Vi i HLFU Midt-Norge er i en situasjon der vi trenger flere til å sitte i styret vårt for å kunne fortsette å være et lokallag i HLFU. (Krav om å være minst 3 personer i et lokallagsstyre)
For å kunne sitte i et lokalstyre må man være medlem av HLFU.
 
Tidligere har lokallaget arrangert cirka 4-5 aktiviteter per år til våre medlemmer. Vi har også stått på flere festivaler om sommeren og delt ut gratise ørepropper. Hvor mye man vil og har tid til å engasjere seg i lokallaget er helt opp til deg selv og styret. Det eneste kravet er at det må arrangeres minst én aktivitet i løpet av året, i tillegg til årsmøtet.
 
Lokallaget har mye kontakt og samarbeid med HLFU sentralt. HLFU arrangerer generalforsamling, styrekurs hvor alle lokallag i landet er samlet, ledermøte og julebord som gjør at man får god kontakt med alle i HLFU og andre lokallag, og som gjør det lettere og søke hjelp om man har behov for det.
I tillegg får man også en oppdatert lokallagsperm hvert år hvor det står omtrent alt man trenger å vite for å drive et lokallag.
 
Vi er nå som sagt havnet i den situasjon at vi behøver og få inn flere i styret til HLFU Midt-Norge sitt lokallag. Vi håper virkelig noen kan stille opp så vi kan fortsette med de gode tilbudene vi har til våre medlemmer i Møre og Romsdal og Trøndelag. Vi tar sikte på å avholde vårt årsmøte mot slutten av februar.
 
Vi håper å høre fra akkurat DEG og du kan kontakte oss via mail: 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding