Hopp til innhold

HLFU Nordland har fokus på både sosial og fysisk aktivitet på et uformelt nivå. Med støtte fra Extrastiftelsen inviterer vi til prosjektet "Aktiv på Bygda!" og tredje samling. Det vil også bli avholdt en hyggelig og sosial julebordsmiddag denne dagen.

Tid:
lørdag 09. desember 2017 14:00 - 00:00
Sted:
Bodø
Påmelding:
nordland@hlfu.no innen 29. oktober

HLFU Nordland har fokus på både sosial og fysisk aktivitet på et uformelt nivå. Med støtte fra Extrastiftelsen inviterer vi igjen lokallagets medlemmer til prosjektet "Aktiv på Bygda!" og nå den tredje og siste samlingen i prosjektet. På vår siste samling inviteres du til Bodø. Her ønsker vi velkommen til en aktiv og utfordrende dag på Bodø Spektrum Badeland. Du vil også få oppleve en god lunch sammen med nye og gamle kjente. Ingen egenandel.

Deretter vil det for våre medlemmer over 18 år bli avholdt lokallagets tradisjonelle julebord kl 20:00 i Bodø sentrum. Sted vil bli bestemt etter påmeldingsfristens utløp og mer informasjon vil komme til de påmeldte. Her blir det mulighet for en tradisjonell julemiddag og en hyggelig sosial kveld sammen med andre unge med hørselsutfordringer. Egenandel julebord: 300,-

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på? Send en e-post til nordland@hlfu.no. Mer informasjon kommer til påmeldte etter påmeldingsfristens utløp.

Bindende påmelding til nordland@hlfu.no innen 29. oktober.

Vi ses! :)

 

 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding