Hopp til innhold

Velkommen til HLFU Region Øst! HLFU Region Øst er landets største lokallag og består av fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark og Oppland.

HLFU Region Øst er det største og mest aktive lokallaget i HLFU. 

Medlemmene våre er i aldersgruppen 13 til 35 år. 

Lokallaget består av frivillige som gjør en viktig jobb for hørselsaken i ditt nærmiljø. Vi har også likepersoner som er gode støttespillere for andre med hørselsutfordringer. Du finner din nærmeste likeperson her.

Dersom du ønsker mer informasjon om lokallagets arbeid, kurs eller andre aktiviteter så ta kontakt med oss, kontaktdetaljer finner du nedenfor. Ønsker du selv å bidra for hørselssaken, er du hjertelig velkommen.

Epost adressen til HLFU Region Øst er oslo@hlfu.no

Medlemmer i HLFU/ HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

HLFU Region Øst er et aktivt lokallag med aktiviteter hver måned og en årlig utenlandstur. Laget har over 400 medlemmer.

Ta kontakt for å vite mer:

Se tillitsvalgte

HLFU Region Øst på tur til Praha, høsten 2015

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding

Se hva som skjer i HLFU Region Øst

Grilling og spill

0 liker dette

HLFU Region Øst inviterer til terrassegrilling og spill. Bli med på en hyggelig kveld med lokallaget når vi møtes til en sosial kveld med god mat!

PREMIERE! Jurassic World: Fallen Kingdom

2 liker dette

HLFU Region Øst har den store glede av å kunne invitere til premieren på Jurassic World: Fallen Kingdom på Colosseum kino, storsalen kl 18:00. Ingen egenandel. Ta med en venn/ kjæresten for kun kr 100!

Svanesjøen

1 liker dette

HLFU Region Øst har den store glede av å invitere sine medlemmer til Svanesjøen på Operaens hovedscene. Svanesjøen med Tsjajkovskijs udødelige musikk regnes som balletten over alle balletter. Nasjonalballettens versjon er basert på Marius Petipa og Lev Ivanovs ballett som først ble danset i St. Petersburg i 1895.