Hopp til innhold

Velkommen til HLFU Region Øst! HLFU Region Øst er landets største lokallag og består av fylkene Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark og Oppland.

HLFU Region Øst er det største og mest aktive lokallaget i HLFU. 

Medlemmene våre er i aldersgruppen 13 - 35 år. 

Lokallaget består av frivillige som gjør en viktig jobb for hørselsaken i ditt nærmiljø. Vi har også likepersoner som er gode støttespillere for andre med hørselsutfordringer. Du finner din nærmeste likeperson her.

Dersom du ønsker mer informasjon om lokallagets arbeid, kurs eller andre aktiviteter så ta kontakt med oss, kontaktdetaljer finner du nedenfor. Ønsker du selv å bidra for hørselssaken, er du hjertelig velkommen.

Epost adressen til HLFU Region Øst er

Medlemmer i HLFU/ HLF har en rekke fordeler, les mer om hvordan du kan bli medlem her.

HLFU Region Øst er et aktivt lokallag med aktiviteter hver måned og en årlig utenlandstur. Laget har over 400 medlemmer.

Ta kontakt for å vite mer:

E-post:
Mobiltelefon:97588154

Se tillitsvalgte

HLFU Region Øst på tur til Praha, høsten 2015

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding

Se hva som skjer i HLFU Region Øst

Juleverksted

0 liker dette

HLFU Region Øst har den store glede av å kunne invitere til årets juleverksted. Her har du mulighet til å vise dine kreative sider ved å lage julepynt og julekort. Vi har også ferdiglagde julekort som du kan skrive og vil du bare være sosial så er det også lov! Vi kan love deg en hyggelig kveld med ekte juleglede, grøt, gløgg, julekaker og underholdning!

Quizkveld! NB! Ny dato

0 liker dette

HLFU Region Øst og HLF Oslo har den store glede av å kunne invitere til felles quizkveld i Hørselens Hus. Her blir det spørsmål om alt fra dinosaurtiden til Justin Bieber! Hold fast og bli med på en hyggelig og morsom kveld med mat og quiz!

Julebord

0 liker dette

HLFU Region Øst har den store glede av å kunne invitere til årets julebord. Velkommen til restaurant Brasserie Blanche, beliggende mellom slottet og Majorstua. Her blir det fokus på franske klassikere i en julemeny, kombinert med spennende retter etter sessongens råvarer. Velkommen til bords!

Julekonsert med Christel Alsos

0 liker dette

HLFU Region Øst har den store glede av å kunne invitere til julekonsert med Christel Alsos.

The Sound of Music

0 liker dette

I en overdådig versjon produsert av Scenekvelder, produsentene bak blant annet Les Misérables og The Phantom of the Opera, vil The Sound of Music endelig vise sin sanne magi i en storslått produksjon det norske publikummet aldri har sett maken til.