Hopp til innhold
Tid:
fredag 17. september 2021 09:30 - søndag 19. september 2021 16:00
Sted:
Oslo S
Påmelding:
Bindende påmelding til innen 16 august
HLFU Region Øst har gleden av å invitere våre medlemmer på hyttetur til Beitostølen 17-19.sept. 2021.
Det blir sosialt, vi spiller spill, går turer i området og koser oss sammen! Det blir kontaktetablering og erfaringsutveksling mellom eksisterende og nye medlemmer. Det skal være mulighet for alle å delta. Hytten har alle fasiliteter, med blant annet jacuzzi. All mat, transport og opphold er inkludert i prisen.
Egenandel er på 500. Bindende påmelding innen 16. august til . Gi oss telefonnummer og gi beskjed om allergier eller annet. Vi gir deg beskjed straks etter dette om du har fått plass, og egenandelen må da betales innen 20. august.
Vi står for transport fra Oslo S, det blir en busstur på ca. 3,5 time. Vi beregner oppmøte rundt 09.30 fredag 17. september. Retur 11.30 på søndag, da er vi tilbake Oslo ca. 16.00. Forbehold om forsinkelser om det er mye trafikk. Bussen går helt opp til hytta. 
Hvis Det for noen er uhensiktsmessig å reise inn til Oslo for felles reise er det mulighet for å kjøre egen bil. Oppgi i påmeldingen om du ønsker å kjøre selv. prisen blir det samme med eller ute felles buss.
Du må være over 18 år og klare deg selv på turen, selv om vi selvfølgelig skal ta vare på hverandre gjennom hele turen. Du må også ha reiseforsikring.
Fullt program kommer når påmeldingsfristen har gått ut og du har fått endelig bekreftet plass.
Vi ber alle som melder seg på om å ta hensyn for å unngå koronasmitte. Om du har symptomer på luftveisinfeksjon ber vi deg om å holde deg hjemme. Ha god håndhygiene, host/nys i albuen og hold avstand under hele arrangementet. Vi forholder oss enhver tid til anbefalinger/retningslinjer fra myndighetene. Arrangementet kan bli endret på kort varsel.
Mvh
Styret i HLFU Region Øst

Pris:
500

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding