Hopp til innhold
Tid:
torsdag 21. september 2023 17:45 - søndag 24. september 2023 15:00
Sted:
Blestølen, 3623 Flesberg
Påmelding:
Bindende påmelding til innen 20 august

HLFU Region Øst har gleden av å invitere våre medlemmer på hyttetur til Blefjell 21-24.sept. 2023! Hytta er på Blestølen Hyttegrend.

Det blir sosialt, vi spiller spill, går turer i området og koser oss sammen! Det blir kontaktetablering og erfaringsutveksling mellom eksisterende og nye medlemmer. Det skal være mulighet for alle å delta. Hytta har alle fasiliteter, med blant annet badstue og boblebad. Mat, transport og opphold er inkludert i prisen.

Egenandel er på 500. Bindende påmelding innen 20. august til . Gi oss telefonnummer og gi beskjed om allergier eller andre behov. Vi gir deg beskjed straks etter fristen om du har fått plass, og egenandelen må da betales innen 31. august. 

Vi står for transport fra Oslo S, det blir en busstur på ca. 2 timer. Vi har oppmøte på Oslo S ettermiddagen torsdag 21. September kl 1745. Vi er tilbake på Oslo S søndag 24. september ca kl 15.

Du må være over 18 år og klare deg selv på turen, selv om vi selvfølgelig skal ta vare på hverandre gjennom hele turen. Du må også ha reiseforsikring.F

Fullt program kommer når påmeldingsfristen har gått ut og du har fått endelig bekreftet plass.

Pris:
500 kr

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding