Hopp til innhold
Tid:
fredag 25. september 2020 13:00 - søndag 27. september 2020 16:00
Sted:
Huso Lodge
Påmelding:
bindende påmelding innen 23. august til

Hei.

Vi håper dere har en god sommer så langt.

I år gjør lokallaget det litt annerledes med tanke på vår tradisjonelle utlandstur enn tidligere! HLFU Region Øst har derfor gleden av å invitere våre medlemmer på hyttetur til Hemsedal 25-27.sept. 2020.

Det blir sosialt, vi spiller spill, går turer i området og koser oss sammen! Det blir kontaktetablering og erfaringsutveksling mellom eksisterende og nye medlemmer. Det skal være mulighet for alle å delta. Hytten har alle fasiliteter, med blant annet badstue og badestamp. All mat, transport og opphold er inkludert i prisen.

Egenandel er på 500. Bindende påmelding innen 23. august til . Gi oss telefonnummer og gi beskjed om allergier eller annet. Vi gir deg beskjed straks etter dette om du har fått plass, og egenandelen må da betales innen 30. august.

Vi står for transport fra Oslo S, det blir en busstur på ca. tre timer. Vi beregner oppmøte rundt 13 fredag 25. september. Retur 12.30 på søndag, da er vi tilbake Oslo ca. 16.00. Bussen går helt opp til hytta.

Du må være over 18 år og klare deg selv på turen, selv om vi selvfølgelig skal ta vare på hverandre gjennom hele turen. Du må også ha reiseforsikring.

Fullt program kommer når påmeldingsfristen har gått ut og du har fått endelig bekreftet plass.

Vi ber alle som melder seg på om å ta hensyn for å unngå koronasmitte. Om du har symptomer på luftveisinfeksjon ber vi deg om å holde deg hjemme. Ha god håndhygiene, host/nys i albuen og hold avstand under hele arrangementet. Vi forholder oss enhver tid til anbefalinger/retningslinjer fra myndighetene. Arrangementet kan bli endret på kort varsel.

Hilsen

Styret i HLFU Region Øst

Pris:
500

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding