Hopp til innhold

HLFU Region Øst har den store glede av å invitere sine medlemmer til årets julebord! Vi kan love topp stemning, god mat og drikke. Hyggelige folk og bra musikk. Bli med på en magisk kveld med garantert julestemning!

Tid:
fredag 14. desember 2018 18:00 - lørdag 15. desember 2018 01:00
Sted:
Brynsveien 13
Påmelding:
Bindende påmelding innen 30. november til

HLFU Region Øst har den store glede av å invitere sine medlemmer til årets julebord! Vi kan love topp stemning, god mat og drikke. Hyggelige folk, underholdning og bra musikk. Bli med på en magisk kveld med garantert julestemning!

(Vi starter med mingling og snacks kl 18:00, deretter vil det bli matservering kl 19:00. Har du ikke mulighet til å rekke frem til kl 18 er det bare å komme på et senere tidspunkt. Gi i så fall beskjed om dette ved påmelding)

Bindende påmelding innen 30. november til oslo@hlfu.no. NB! Dette arrangementet har 18 års aldersgrense og det er et begrenset antall plasser. Pent antrekk. Egenandel kr 100. Oppgi evt. allergier i påmeldingen. (Dersom du ønsker å ta med kjæreste eller en god venn, kan dette være mulig avhengig av plass, for kr 500. Du må evt. gi beskjed om dette i påmeldingen med tilhørende fullt navn på den du ønsker å ta med)

Vi gleder oss til å se deg! :)

Teleslynge

Pris:
100

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding